Tinik, mik a kedvenc verseitek?
Figyelt kérdés
nekem Faludy György - Ballada F.Gy egyetlen szerelméről, Ballada a senki fiáról..2011. máj. 1. 19:31
2/32 anonim válasza:
József Attila - Magány; Nem, nem, soha; Tiszta szívvel
3/32 A kérdező kommentje:
mind a 4et szeretem :) hasonló emberek mint én lám, lám XD
2011. máj. 1. 19:41
4/32 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen Dr. Szabó Szilárd versei tetszettek.
5/32 anonim válasza:
Alapvetően nem szeretem a verseket, de Horatiustól a Thaliarchushoz c. vers nagyon megtetszett, olyan gondolatokat ír le, amelyekkel egyetértek.
7/32 anonim válasza:
1. vagyok
A Nem tudhatom mellett örök favorit a Wass Albert: Üzenet haza :)
8/32 anonim válasza:
Nem szeretem a verseket, de egy dalszöveg nagyon a szívemhez nőtt (zenész vagyok:)):
"Here comes the rain again, falling from the stars. Drenched in my pain again, becomng who we are."
=
"Itt jön újra az eső, a csillagokból hull alá. Feltépi a sebeimet, hogy azzá legyünk, akik vagyunk."
Szerintem ez magyarul gyönyörű, sírás nélkül még nem mondtam végig:)
13L
9/32 anonim válasza:
nemtudom annyira egyik se... talán a Reményhez, vagy a Szózat, illetve Petőfi versei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!