Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ha 15 évesen gyereket...

Normális ha 15 évesen gyereket szeretnék?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem úgy értette,hogy késztetést érez egy babára,de nem akar konkrétan.Velem is előfordult ilyen,sőt most is néha,én mondjuk anyáskodó vagyok,anyatípus,de még én sem szeretnék pedig már 20 vagyok.Egy idő után elmúlik,elfeledtetik a barátok, a bulik és a többi kamaszkori élvezetes dolog.Sajnos ilyenkor a hormonok eléggé bezavarnak, én például folyton sírtam,szóval nyugodj meg:)
2009. márc. 24. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Most így gondolod, aztán, ha ott lenne a kezedbe, és látnád a haverokat, hogy járnak bulizni, stb. mindjárt megbánnád. foglalkozz azzal, hogy gyerel légy, ne egy babával
2009. márc. 27. 08:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális,hogy gyerekre vágysz. Én is így éreztem ennyi idősen. Ha elég érett vagy, már anya is lehetnél. (a keresztgyerekeimet, mostohahúgomat szinte én neveltem ennyi idősen)Amire még várnod kell (a tanuláson kívül) az, hogy feleség, társ legyél. Mert egy felnőtt nő nem csak anya. És manapság ezt nehezebb megtanulni.
2009. ápr. 11. 12:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is elgondolkoztam kb 15 éves korom körül hogy milyen lenne ha most gyerekem születne.. biztos voltam benne hogy jó anya lettem volna de akkor rengeteg szép emlékem most nem lenne, én akkoriban helyettesítettem babázással a vágyat, olykor még 17 évesen nyáron is rám jött hogy babázzak (és normális vagyok) ez csak tényleg a női mivolt, egyszer azt mondták nekem aki sokáig babázik jo anya lesz. járjon ez a fejedben amig kivárod a megfelelő időt. én amúgy most 23 vagyok és párommal már a családalapítást tervezzük :)
2009. ápr. 29. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Elég szánalmas, hogy lehurrogtok valakit azért mert kérdezett. Én 14 vagyok és néha belegondolok, milyen jó lenne egy baba, de nem olyan szinten, hogy most akkor bele is fogok a gyerekcsinálásba :)

Tök normális ha ilyenekre gondolsz, nincs ezzel semmi baj.

2009. máj. 15. 17:00
 16/18 anonim válasza:

énis egy éve érzek késztetést a babára de még nem szeretnék meg barátomnak sem lenne aktuális föleg hogy van neki 3 is.de amugy már őis szeretne tölem hiszen még a neveket is átbeszéltük...:)

a késztetés normális ha lesz az nem normális...mármint ilyen fiatalon!jo énis 14 évesen kezdtem(most 20) de a gyerekkel még azért lehet várni aranyosnak aranyosak de ennyi!

2009. aug. 16. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:

én is így voltam, de kaptam egy kiskutyát és azóta elmúlt

15/F

2010. szept. 3. 14:27
 18/18 anonim válasza:
Én is 15 vagyok,én is nagyon szeretnék majd gyereket DE NEM MOST!Mert van annyi eszem hogy tudjam nem tudnám még eltartani meg hova tenni(külön házra gondolok)15/L
2012. aug. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!