Normális ha 15 évesen gyereket szeretnék?
Nem!Tesód már nem lehet? Az azért talán jobb lenne, és kiélhetnéd korai vágyaidat. Nameg gondolj arra, mik azok a dolgok, amiket már nem tehetnél meg egy gyerek mellett. Neked még nagyon fontos dolgaid vannak a saját életeddel. Inkább tanuljál, szórakozzál,majd dolgozzál, és arra gondolj, hogy egy gyerek nemcsak baba, hamar felnő, ráadásul sok pénzbe kerül. Neked van annyi pénzed, hogy felneveld? Kétlem. Gyereket az ember magának szül, nem másoktól kell várni, hogy felnevelje!
Azon legyél, hogy legyen mire gyereket vállalnod, hogy lehetőség szerint mindent megadhass neki, aki büszke lehet az anyjára.
Nem normális dolog!
Vagy a cigányok a példaképeid,akiknek már ilyen korban 2-3 is van??? Mert ez gusztustalan!
Nem gusztustalan. És normális. De gondolom Te is tudod, hogy mindennek eljön a maga ideje. És a gyermekáldásé a Te esetedben még nem jött el. Hiszen ha vágysz egy babára, akkor biztosan jó anya is szeretnél lenni, és a lehető legjobbat adni neki. És tudod, hogy erre jelen pillanatban nem alkalmas a helyzet. Képes vagy éveket várni Rá, azért, hogy amikor majd megérkezik, a maximumot nyújthasd neki.
Én 17 éves korom óta szeretnék kisbabát. Most 24 vagyok, és lassan eljön az idő. Néha borzasztó volt várni. A türelem sok erőt kíván. De eközben én is rengeteget fejlődtem, és nagyon bánnám, ha már korábban jött volna, mert a mai fejemmel tudom, hogy az Neki nem lett volna jó.
Kitartás! És addig is próbáld meg élvezni az életet, a maga valójában, éld meg a fiatalságodat, legyél boldog.
Szia!Szerintem teljesen normális dolog,mert hisz nőnek születtél,és vannak korán érő nők is.Sokan gyereknek tartanak téged szerintem a válaszolók közül,pedig nem kellene,mert én is 15 évesen éreztem először komoly vágyat az anyaságra.Komoly és korán érő típus voltam,és ennek ellenére sajnos csak most vállalhattam babát.(30 éves vagyok!)Komoly szenvedés ez a 15 év várakozás,de te is csak törekedj arra hogy legyen meg minél hamarabb egy alapod arra,hogy babát vállalhass.Ráadásul nekem mindíg azt mondták,hogy egy 2 éves kapcsolatra ne vállaljak babát tizenévesen,és azóta is azzal az emberrel élek együtt,aki azóta a férjem lett,és 15 éve imád engem. :D Tehát akár akkor is vállalhattam volna vele babát.Légy egy kicsit türelmes,és aztán olyan gyorsan repülnek az évek,hogy hamar eljön ez a baba téma is.Szia
Egy 34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!