Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vennétek ilyet 15 éves lányoto...

Vennétek ilyet 15 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 28. 16:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy egy 15 évesnek ilyen cipőre lenne szüksége. De ha valaki megengedheti magának az az ő dolga. Én személy szerint azt a 20 ezer forintot értelmesebb dolgokra költeném. Ennek az árán kijönne öt pár rendes cipő vagy egy csomó ruha.
2011. ápr. 29. 14:04
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy a saját pénzéből venné, de egy 15 éveshez nem illik ilyen. Na meg szerintem nem csak egy 15 éves, de még egy huszon-harminc valahány éves nő se tudna benne normálisan járni, annál nevetségesebb dolog meg nincs, mint amikor látok egy lányt/nőt az utcán (vagy bárhol máshol) magassarkúba és még járni sem tud benne...
2011. ápr. 30. 17:52
 23/27 anonim ***** válasza:

16 éves vagyok. Szeretem a szép, magassarkú cipőket,szandálokat, de ez még anyukámnak is sok lenne, nem hogy még nekem. Nem csak a sarka, hanem a talpa is nagyon magas, és a formája sem az egészségre hajlik. Nem engedném meg neki, hogy megvegye. Abból a 20 ezer forintból kijött egy normális cipő, és még pár ruha darab. Az pedig jobban megéri.

Ha 15 évesen ilyent hordana, gondolkodás nélkül ribancnak vagy rosszabbnak tituálnám el, szerintem nem csak én vagyok így vele.

Nem akarok gonosz lenni, de ilyenbe szerintem egy ennyi idős nem tudna járni... Főleg a torna/deszkás cipők után. :)

2011. ápr. 30. 22:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Uh, ez a cipő nagyon szép, tény, hogy nagyon magas sarka van. Hogy vennék-e, attól függ, hogy hogy néz ki a lány, mivel sok különbség van két 15 éves között. Én pl. 18 évesnek simán kinéztem, viszont voltak olyan társaim, akik még 15-nek is alig. Egy még formátlan kislányon szerintem nevetségesen nézne ki, viszont egy "kész nő"-n nagyon szépen mutat. Én 15 évesen imádtam a magassarkú cipőt, gimnáziumban nem voltam hajlandó mást felvenni. Ma már valamiért sokkal inkább a lapos talpú cipőt részesítem előnybe. :)
2011. máj. 1. 17:03
 25/27 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani hogy Fél óra 6 ezer , de ebbe benne van minden :D (!!! NEM VENNÉK !!! )
2011. máj. 3. 00:43
 26/27 anonim válasza:

szerintem ha ő neki tetszik ak ved meg

a 15 éves már nem kislány és eldöntheti hogy mit szeretne és mit nem

2011. máj. 24. 18:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Gyönyörű ez a cipő, de nem 15 évesnek való, a talpa és a sarka miatt..szerintem lehet kapni ehhez egészen hasonló stílusut kisebb sarokkal, az már elmegy!
2011. jún. 17. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!