Össze vagyok zavarodva. Mit tehetnék? 15/L
egyszerűen csak ki akarsz törni.
15 éves vagy ilyenkor ez megy
HAVEROK BULI FANTA :)
Most ők a menők, és mindenki menő akar lenni.
Mondjuk, kérdés, hogy milyen áron.
Vannak dolgok, amiket később nem lehet már jóvátenni.
Nem csak a füvezésre, meg ilyenekre gondolok.
Ismerek olyan csajt, aki elég jól kiélte magát a gimiben, ma már hiába múlt el 30, tisztes családanya, de ha látjuk, a mai napig az jut róla eszünkbe, hogy 16 évesen egy sörért ...ta le a srácokat az osztálykiránduláson, utána részegen érdekes, ragacsos trutyit hányt liter számra.
nem akarsz mást. tudod a pénz miatt van ez. sajnos. te is szeretnél több mindent venni magadnak stb. de ahogy te leírtad az életeddel ki vagy elégítve. ne nagyon gondolj erre. hidd el tapasztalatból mondom. a pénz nem boldogít. lehet hogy nem füvezésre és egyéb ilyen dologra akarod költeni. egyszerűen csak egy kicsit féltékeny vagy emiatt. de ezt próbáld meg kiverni a fejedből!
2 gyermekes anyuka, pshiológus, 30 hetes kismama
Hú, na végre egy értelmes tini!
Én csak örülök annak, amit írsz!
Én is ilyen voltam. "Nyugis" tini voltam, és néha irigykedve néztem másokat, akik meg agyba-főbe buliztak stb. Nem is tudom miért...
De te pont jól gondolkozol, és jó úton vagy! Ne akarj rájuk hasonlítani, ne irigyeld őket. Nem olyan jó az életük, hidd el!
Én csak gratulálok neked, hogy normálisan viselkedsz, maradj ilyen!
Énis ebbe a cipőbe járok:/
Sajnos nemtudom mér,de elég rossz
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!