Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Annyira össze vagyok zavarodva. Akar tőlem valamit? Bővebben ->
NYáron megismerkedtem egy sráccal, konkrétabban a baráti körével. Körülbelül egy hónappal később beszéltem vele, és bevallottam neki, hogy nagyon tetszik. Ő épp akkor szakított a abrátnőjével, legalábbis úgytűnt, szóval nagyon ki volt akadva. Közben rendszeresen eljártam azzal a társasággal, nagyon jóbanlettünk, az illető egyszer meg is jegyezte, h a barátaival mennyire jóbanvagyok, vele meg nem. A következő alkalommal, hogy ne legyen féltékeny, átöleltem, miközben sétálunk, aztán egész este ölelgetett meg hasonlók. Amikor kettesben maradtunk, elmondta, hogy ő is ugyanúgy kedvel, csak nagyon zavaros volt az élete és megcsókolt.
Tényleg igazán őszinte volt. Most meg a volt barátnőjével kapcsolatos üzeneteket ír ki msn-re, és szerintem még mindig szereti. Most mit tegyek? Valamelyik nap rámírt, hogy régen beszéltünk, találkozhatnánk..
Sz.tem egyenlőre ne táplálj reményeket, ne sürgesd. Legyetek csak barátok és majd kialakul.
De ha a "haverság" egyenlőre nem megy, akkor inkább ne találkozzatok és csak msn, teló, ilyesmi, és majd meglátod hogy viszonyul hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!