Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Velem van a baj? (kérdés)

Velem van a baj? (kérdés)

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmmel megbeszéltük hogy elmegyünk ma görkorizni.

Lemondta,mert tanulnia kell.ezt 20 perce mondta.pár perce megkérdeztem mijen órái lesznek holnap?aztmondja rá hogy: "honnan tudjam nem néztem az óra rendet."itt már kezdett gyanús lenni a dolog s rákérdeztem mit csinál.mit válaszolt rá?Ezt:msn,facebook..Elkezdtünk webkamerázni és egy könyv nem volt előtte.

Márpedig a törit nem lehet 10 perc alatt megtanulni..főleg neki nem mert nincsenek valami fényes jegyei...

2011. ápr. 26. 15:35
 1/10 A kérdező kommentje:
jah és most megkérdeztem h befejezte-e a tanulást mire azt mondta h nem is tanult..
2011. ápr. 26. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

nekem is volt,hogy nem engedtek el valahova,mert "tanulnom kelett" és lemonmdtam a talit,mert 'tanulnom kell'..

szóval gondolom a szülei mondták,hogy tanulnia kell :D

De miért nem kérdezed meg tőle?

2011. ápr. 26. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem akart Veled görkorizni, csak gyáva volt megmondani az igazságot. Ne is foglalkozz vele!
2011. ápr. 26. 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:
én megkérdeztem de ő csak azt találta ki hogy de őő tanult...érdekes ha tanulna nem lenne tele 1-esekkel
2011. ápr. 26. 16:19
 5/10 anonim ***** válasza:

rossz dolog volt, hogy nem mondta a szemedbe, hogy nem akar veled görkorizni, DE:

-le fogadom, ha így tett volna, akkor a mai kérdésed témája az lett volna, hogy: velem van a baj? a barátnőm nem akar velem görkorizni!

-te még rosszabb dolgot csinálsz ezzel, hogy itt ócsárolod meg titkon elhordod mindennek, míg ő nem tud semmiről.

amúgy szerintem erre a kérdésedre te is jól tudod a választ. "nem te vagy a hibás stb."

2011. ápr. 26. 22:36
 6/10 A kérdező kommentje:
jó..tudom elhordom mindennek de ha ismernétek..egész "véletlen" kikottyantott már egy csomó dolgot..és mit ne mondjak ez a csaj nagyon pletykás..mindenkitől visszahallom hogy engem elhord mindennek(oké én is szoktam) előttem meg csak jó pofizik...
2011. ápr. 27. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
pff...na jó ez lehet, hogy csak nekem tűnik szánalmasnak, de eléggé az. Ha elhord téged mindennek és te is őt, akkor mi jogon nevezitek egymást "barátnőnek". Nekem a barátnőm általában az, aki megtartja a titkaimat, nem csak előttem jó fej hanem a hátam mögött is szeret. Biztos, hogy nem szeretetből hazudott neked. Bár téged sem kell félteni xD És ezek után még rosszul esik neked, hogy hazudott, mikor te is elmondod mindennek. szép. komolyan mondom, nagyon szép. szerintem felejtsd el ezt a lányt és gondold végig hogy kik a barátaid. Remélem érted. 15/L
2011. ápr. 28. 12:27
 8/10 A kérdező kommentje:

igen..tegnap ki is akadt és azt mondta hogy soha nem voltam a barátnője -.-

igen vannak normális barátaim..ők tudják a legféltetted titkaimat mégsem kotyogják ki és én is az övéket.

2011. ápr. 28. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes :) Szerintem az ilyenekkel ne foglalkozz. Nem érdemes rájuk időt pazarolni. Tölts minél több időt az IGAZI barátaiddal:D Gondold végig...ha sokáig együtt vagy "azzal" akkor a többiekre nem lesz időd, ebből az következik le hogy csak az ilyen ringyókra fogsz emlékezni xD De te okos vagy megoldod :D Egyébként szerintem ha felteszed itt a kérdésed az nem kibeszélés hiszen névtelenül tetted, ez segítség kérés. (egyik komira reagáltam) by: Előző
2011. ápr. 29. 16:24
 10/10 A kérdező kommentje:
az igazi barátnőimmel (főleg a legjobbal) már hetek óta(általában szombaton)megyünk játszóra és ha tud itt alszik a szünetekben.én szoktam bemenni hozzá a játszóra mivel 2 km van közöttünk neki nem jó a bicója én meg hamar beérek és így már töltjük is az időt,kibeszéljük a bajunkat,ő sokszor kér tanácsot,meg beszélgetünk csajos témákról miközben úton vagyunk. :)
2011. ápr. 29. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!