Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek az normális is ha...

Szerintetek az normális is ha egy 11 éves lány fiúkkal telefonálgat, msnezik?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 14:09
1 2
 11/16 Toc126 válasza:
100%
Normális persze, barátkozik, haverkodik, felfedezi az emberi kapcsolatokat. Az a helyzet, hogy a mai fiatalok sokkal hamarabb érnek mint akár az én korosztályom, pedig én sem vagyok öreg. Szóval megkell bízni benne és nem leszidni, jobb, ha kiépül a bizalom, mintha már ideje korán elkezdődik a kamaszkori veszekedés és őrület...
2011. ápr. 27. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne. Persze a kor és az értelmi szint se mindegy. De jobban örülnél ha csak lányokkal keresné a kapcsolatot?
2011. ápr. 28. 21:34
 13/16 anonim válasza:
0%

Szerintem nem mert te ha annyira nagynak hiszed magad hogy te már fiuzol meg stb(persze ha csak barátilag akk semmi)akkor inább először tanuljál és utána majd ha jok lesznek a jegyeid akk egy 17 éves korodba má fiuzhatnál nem értem h hogy lehetnek ilyen felelőtlenek a szüledid(kiv ha nem tudnak rola) am ezt a kérdést csak azé tetted fel h nagyzoljál vele(most őszintén engem nem hatott meg sőt hányok tőle)(am tom h nem vok az anyád de hát te tetted fel ezt a kérdést!!!)

Puszika!

2011. ápr. 30. 11:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Tesómról van szó. Igazából eléggé prüdéria család a miénk, és most kiakadttak hogy a tesóm egy fiúval telefonálgat. Végülis nekem mind1, csak érdekelt hogy más családoknál is ilyen nagy cucc-e ez.

N.Nati, süt az értelmed :DDDD

2011. ápr. 30. 14:21
 15/16 anonim válasza:

N.Natinak én is gratulálok...

Ha te vagy az idősebb testvér és szerinted túlzásba viszi akkor próbáld meg egy kicsit vissza fogni de persze csak finoman, nem erőltetve mert úgy csak rosszabb lesz. Próbáld meg mással lekötni a figyelmét meg beszélgessetek ilyen témákról. Ne engedd neki hogy már most elszálljon mert akkor az később csak folymatosan rosszabb lesz. Nem vagyok sokkal idősebb, én most leszek 18, de sokszor mikor végignézek az ilyen 12-13 éveseken vagy olvasom az értelmes posztjaikat fb-n még én is le vok döbbenve... mi 11 évesen még a játszótérre jártunk le dumálgatni és csak BESZÉLGETTÜNK a fiúkról, most meg már sokan az ilyen korúak közül "bonyolult" kapcsolatban vannak, betegesen beképzeltek meg úgy káromkodnak mintha muszáj lenne. Engem személy szerint ezek kifejezetten irritálnak. Ne hagyd hogy ilyen legyen a testvéred.

2011. máj. 2. 12:51
 16/16 anonim válasza:
Jajj bocsi csak így hagytam a gépet és az öcsém szórakozott :)
2011. máj. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!