Mennyit ülsz egy nap a gép előtt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 11:05
12/19 anonim válasza:
30perc -1óra de van hogy egy hétig nem gépezek
13/19 anonim válasza:
Hétköznap max 1-2 óra, de van, hogy egyáltalán nem.
Hétvégén ha nem megyek sehova sem, akkor akár egész nap. xD
14/19 anonim válasza:
Sokat. Mindig be van kapcsolva a gép, éjjel-nappal. Ezen nézek filmet, tanulok, dolgozom stb. Ha itthon vagyok egész nap, persze olykor fel szoktam állni, de őszintén szólva még enni is a gép előtt szoktam. Nehéz kiszámítani; amikor wowoztam, akkor volt olyan, hogy 24 óránál is többet. Igazából minden attól függ, hogy van e valami programom. Ha itthon vagyok, általában a gép előtt vagyok. De nem vetek meg egy jó kirándulást, sétálgatást sem. :)
15/19 anonim válasza:
Keveset :(
Napi 25-26 óra, de valamikor napi 2 napot!
16/19 anonim válasza:
Rengeteget,néha reggeltől estig. Ilyen a munkám.
17/19 anonim válasza:
Az igazság az, hogy 14 éves lány vagyok, és semmi hobbim, vagy olyan ami érdekel, nincs csak gép. Mikor hazaérek, nagyjából három óra, akkor ülök le, és fél tizenkettőkor szoktam lefeküdni. Enni a gép előtt szoktam, tanulni is. Anyámék folyton piszkálnak, hogy sportolni kéne, meg mást csinálni, csakhogy amíg szinte totális 5ös tanuló vagyok, addig semmit sem tehetnek ellene >D xD
18/19 anonim válasza:
10 és 11 óra. Munka játéktervezés :11től-20-ig. Vagy utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!