Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Ezt nem bírom.

Mit csináljak? Ezt nem bírom.

Figyelt kérdés
Annyira unalmas az életem hogy az valami hihetetlen.Mondták már hogy tűzzek ki magam elé valami célt és próbáljam megvalósítani de egyszerűen nincs semmi célom az életben.Azt is mondták hogy prbóáljak meg valami hobbit.A kézügyességem egyenlő a nullával szóval rajz,varrás,festés ilyesmi kizárva.A sportot egyszerűen utálom.Mit csináljak?:S
2011. ápr. 25. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Tanulj nyelveket, azzal legalább mész valamire. Nekem jó hobbi. És anyagilag is megtérül később.
2011. ápr. 25. 15:46
 2/13 Roxy10 válasza:
73%
Szerintem hangszert tanulj mert a zenéből jösz rá igazán ki vagy!Hidd el ez beválik.
2011. ápr. 25. 15:49
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy valami máshoz van ügyességed, ez már jó időtöltés, ha sokfélét kipróbálsz.

Vannak kevésbé divatos hobbik, pl. intarziák készítése fából, vagy barkácsolás. Lehet, hogy ügyesen zenélsz, csak nem még nem próbáltad. :)

Egészen biztosan van valami, ami téged is érdekel. Ne törődj vele, mennyire vagy tehetséges, a hobbinak nem ez a lényege, hanem hogy szívesen csináld.

Keress kisebb közösségeket, akik hasonlóak, mint te: vegák, kamaszok, lányok, színjátszók, versírók, bármilyen közös pont jó alap lehet.

A sportokat sem lehet mindet utálni, pl. futni én se szeretek, és ki is köpöm a tüdőm két méter után. De kézilabdázást, táncokat, aerobikot és változatait (tai bo, zumba, step, stb) szeretem csinálni.

Van, amihez inkább precizitás kell, mint ügyesség, pl. gyöngyfűzés.

Első célod legyen, hogy kiismered önmagad, mert ha ennyire esz az unalom, az annak a jele, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni.:)

2011. ápr. 25. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Lány vagy fiú vagy? Korod? Talán így könnyebb segíteni.
2011. ápr. 25. 17:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 14 éves
2011. ápr. 25. 19:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Én néptáncolni kezdtem. :) Nagyon jó kis közösség, minden héten várom azt a napot, amikor próba van. Ha nem ellenzed élből, egy próbát megér.
2011. ápr. 25. 21:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok ezzel :-O Unalmas az életem, nem tudok mit csinálni :S...Te mit szeretsz csinálni? Én most elkezdtem nézni egy sorozatot, találtam egy könyvet, amit el fogok olvasni, szeretek nyelvet tanulni, de nem tudom, mit csináljak, hogy érdekesebb legyek. Barátaim nincsenek(barátnőm sincs, nem tudom, hogy találhatnék akárkit), így nem tudok elmenni sehová(bulizni amúgy sem szeretek). Pedig szeretnék változtatni :S

17/F

2011. ápr. 25. 21:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát én is szeretem a sorozatokat.Szeretek olvasni,filmet nézni,kocogni.És ennyi:/
2011. ápr. 25. 22:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ebben a korban természetes. Itt a szép idő, sétálj nagyokat! Vagy menj el egy állatmenhelyre önkéntesnek--> ettől biztos, hogy jobban fogod érezni magad. Fel a fejjel! :)
2011. ápr. 26. 16:57
 10/13 anonim válasza:

Talán mint előttem is írták tanulj hangszeren: dob, szintetizátor, szaxofon, furulya, ...

Vagy írj könyvet próbálkozz vele, vagy verset írni videót szerkeszteni.

Mondjuk ha a google-on képeket keresel meglátsz mondjuk egy csillagászati képet meg tetszik olvass utánna szerintem ez is érdekes. Úszni tudsz? Vagy szerkessz képeket. Vagy szerkessz blogot.

Én tanulok 0.-ba angolt azzal is eltöltöm az időm. Hétvégén videót szerkesztek, meg blogot, tanulok dobolni, és szintetnizátorozni. És így rohan az idő....

Ha gondolod megmutatom a blogom és elolvasod addig se unatkozol, vagy nézz sorozatot mesét én néha a sámán királyt meg a kaleido star-t nézem az indavideo-n...

2011. ápr. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!