Egy 15 éves ihat vörösbort?
15/L vagyok, tegnap előtt nagyon fáradt voltam meg fáztam is, tiszta gyenge voltam (amúgy se vagyok valami fitt ember de ez szerintem a legtöbb tizenévessel így van) és anyukámék pont vörösbort ittak. Nem alkoholisták, nehogy azt higgyétek, csak úgy mértékkel iszogattak. Én meg kimentem a konyhában és mondtam nekik, hogy szeretném megkóstolni. (amúgy eddig utáltam a vörösbort) Anyukám azt mondta, hogy úgyis olyan fáradtnak tűnök, ihatok egy kicsit hátha "jobban beindul a vérkeringésem" . Ittam kb. fél dl-t. Először nem ízlett majd egyre jobban. Aztán kértem még, de összesen csak 1 dl-t ihattam. Anyukám nem engedett többet. Annyira megszerettem, hogy az nem igaz.
Ez normális? Mindig olyat akarok inni. Lenne tőle valami bajom, mert anyukám biztos nem engedi hogy igyak.
OH.:DD
Én is szeretem:DD(na jó nem mindennap iszok,csak ha valami családi rendezvény van.:D)
Szilveszterkor próbáltam ki és úgy voltam vele hogy anya megengedte akkor megiszom ezzel a pohárral..az elején nem ízlett,de aztán egyre finomabbnak tűnt:DD
Szóval szerintem nyugodtan ihatsz:)
14/L
Régen már az egészen kicsi gyerekeknek is bort adtak, vizezve. Az volt a szörp, a kóla, a gyümölcslé. Nem nagyon volt más.
Nyugodtan ihatsz, mértékkel, jót tesz, és nem fog megártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!