Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 15 éves ihat vörösbort?

Egy 15 éves ihat vörösbort?

Figyelt kérdés

15/L vagyok, tegnap előtt nagyon fáradt voltam meg fáztam is, tiszta gyenge voltam (amúgy se vagyok valami fitt ember de ez szerintem a legtöbb tizenévessel így van) és anyukámék pont vörösbort ittak. Nem alkoholisták, nehogy azt higgyétek, csak úgy mértékkel iszogattak. Én meg kimentem a konyhában és mondtam nekik, hogy szeretném megkóstolni. (amúgy eddig utáltam a vörösbort) Anyukám azt mondta, hogy úgyis olyan fáradtnak tűnök, ihatok egy kicsit hátha "jobban beindul a vérkeringésem" . Ittam kb. fél dl-t. Először nem ízlett majd egyre jobban. Aztán kértem még, de összesen csak 1 dl-t ihattam. Anyukám nem engedett többet. Annyira megszerettem, hogy az nem igaz.

Ez normális? Mindig olyat akarok inni. Lenne tőle valami bajom, mert anyukám biztos nem engedi hogy igyak.

2011. ápr. 25. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egy kis vörösbor még egészséges is, persze csak mértékkel
2011. ápr. 26. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:

OH.:DD

Én is szeretem:DD(na jó nem mindennap iszok,csak ha valami családi rendezvény van.:D)

Szilveszterkor próbáltam ki és úgy voltam vele hogy anya megengedte akkor megiszom ezzel a pohárral..az elején nem ízlett,de aztán egyre finomabbnak tűnt:DD

Szóval szerintem nyugodtan ihatsz:)

14/L

2011. ápr. 26. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Régen már az egészen kicsi gyerekeknek is bort adtak, vizezve. Az volt a szörp, a kóla, a gyümölcslé. Nem nagyon volt más.

Nyugodtan ihatsz, mértékkel, jót tesz, és nem fog megártani.

2011. máj. 5. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!