Mennyi pénzt adtok a locsolóknak?
Vajon maradt olyan ünnepünk ami olyan,mint régen?Nem hiszem.Mindegy is.
Mi falun lakunk és itt még eléggé hagyományőrzőek az emberek a lányom (15) már alig várja,mert a barátai jönnek majd vödörrel meg vízzel :D
Most ráadásul jó időt is mondd,már vettünk csokit a kis kosrákánk már teli van,onnan lehet válogatni van üditő meg sütünk sütit ,nagy szeretettel várjuk és szívesen beengedjük őket,de pénzt nem kapnak.A rokonok se kapnak ha jönnek a picurók,keresztfiam ők se kapnak,ők a kertben keresgélhetik az ajándékot meg kapják a tojást (ők tojást kapnak),de a lányom barátai is fognak pár tojást kapni,de ezt ő tudja,hogy kinek ad.
A fiam is megy locsolkodni a férjemmel,ők sem kapnak pénzt,max a fiam nagyitól,pedig mondtam,hogy ne adjon,dehát nem tilthatom.Kicsit sokat írtam,csak elkapott a hév :)
Ha Te így gondolod akkor 200Ft szerintem tökéletes,örüljön a szája,hogy egyálltalán pénzt kapott..
Mi egy-egy tojás meg 500Ftot szoktunk adni. Kb 8 emberke szokott jönni, abból 4 kap pénzt:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!