Voltatok már cserkésztáborban?
az előző válaszolókhoz:
Ne a cserkészetet bíráljátok az emberek gondatlanságától. A cserkészetnek az a lényege, hogy minden országban ugyanazokat tanulják, de ez ember függő. Attól hogy a csapataitokban nem úgy viselkedtek, ahogy illett volna.., az nem a cserkészet hibája! Ja és még valami, a cserkészet azoknak való, akik egy kicsit is szeretik a természetet. Mert rengeteget túrázunk, és kirándulunk.
A kérdésre válaszolva: igen voltam cserkész táborban.., sőt, idén megyek Jamboreeban is, ahol a világ összes cserkésze összegyűlik.
Külföldi vagyok, és immáron 6 éve cserkészkedem. :)
Nem tudom aktuális-e még a dolog.de én is cserkséz vagyok,immáron 10 éve.a cserkésztábor nem a ventilátorról és a döglünk a strandonról szól.szerintem nagyszerű dolog,én imádok táborba menni.cserkészeten ismertem meg a barátaim 50%-át,ott jöttem össze a barátommal,akivel már 3 éve együtt vagyunk,ez tényleg olyan mint egy óriási család.
hétfőn indulok táborba,és remek lesz :)
puszi
18/L
Voltam,nem is egyben.En nagyon szeretem a cserkeszetet.Eloszor masodikban voltam taborban es akkor is szuper volt.Iden lesz 6 eve hogy cserkeszkedek es nem bantam meg.Jo erzes amikor rad biznak egy orsot hogy te foglalkoz a kicsikkel es te legy az orsvezetojuk.Igaz hogy a cserkeszet olyanoknak valo akik szeretik a termeszetet,szeretnek turazni es van turelmuk a gyerekekhez.Nem ertem egyesek hogy utalhassak annyira.
14\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!