Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Voltatok már cserkésztáborban?

Voltatok már cserkésztáborban?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 14-18 évesek válaszait várnám. Ha voltál, hol, mennyi időre, és milyen élmény volt? Esetleg jársz-e rendszeresen valamilyen cserkész közösségbe?
2011. ápr. 21. 22:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, a te elmondásodban tényleg elég negatívnak hat a dolog:) Mindenesetre köszi a válaszokat mindenkinek:)
2011. ápr. 23. 22:30
 12/15 anonim válasza:
100%

az előző válaszolókhoz:

Ne a cserkészetet bíráljátok az emberek gondatlanságától. A cserkészetnek az a lényege, hogy minden országban ugyanazokat tanulják, de ez ember függő. Attól hogy a csapataitokban nem úgy viselkedtek, ahogy illett volna.., az nem a cserkészet hibája! Ja és még valami, a cserkészet azoknak való, akik egy kicsit is szeretik a természetet. Mert rengeteget túrázunk, és kirándulunk.

A kérdésre válaszolva: igen voltam cserkész táborban.., sőt, idén megyek Jamboreeban is, ahol a világ összes cserkésze összegyűlik.

Külföldi vagyok, és immáron 6 éve cserkészkedem. :)

2011. jún. 24. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom aktuális-e még a dolog.de én is cserkséz vagyok,immáron 10 éve.a cserkésztábor nem a ventilátorról és a döglünk a strandonról szól.szerintem nagyszerű dolog,én imádok táborba menni.cserkészeten ismertem meg a barátaim 50%-át,ott jöttem össze a barátommal,akivel már 3 éve együtt vagyunk,ez tényleg olyan mint egy óriási család.

hétfőn indulok táborba,és remek lesz :)

puszi

18/L

2011. jún. 24. 09:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Voltam,nem is egyben.En nagyon szeretem a cserkeszetet.Eloszor masodikban voltam taborban es akkor is szuper volt.Iden lesz 6 eve hogy cserkeszkedek es nem bantam meg.Jo erzes amikor rad biznak egy orsot hogy te foglalkoz a kicsikkel es te legy az orsvezetojuk.Igaz hogy a cserkeszet olyanoknak valo akik szeretik a termeszetet,szeretnek turazni es van turelmuk a gyerekekhez.Nem ertem egyesek hogy utalhassak annyira.

14\L

2012. nov. 25. 19:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi pozitív kommenteket! Jómagam is cserkészkedem immár 16 éve, hálás vagyok, hogy ennek a jó kis társaságnak a tagja lehetek!:)
2013. febr. 8. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!