Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Voltatok már cserkésztáborban?

Voltatok már cserkésztáborban?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 14-18 évesek válaszait várnám. Ha voltál, hol, mennyi időre, és milyen élmény volt? Esetleg jársz-e rendszeresen valamilyen cserkész közösségbe?
2011. ápr. 21. 22:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Gyűlölöm a cserkészeket.
2011. ápr. 22. 01:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nem
2011. ápr. 22. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Táborban voltam,de cserkészben nem és NEM is akarok :)

15l

2011. ápr. 22. 11:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, érdekelne, hogy miért gyűlölöd őket:)
2011. ápr. 22. 11:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Semmilyen táborban nem voltam még :/

18f

2011. ápr. 22. 13:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen, egyszer voltam cserkésztáborban, kb 9-10 évesen. Nem magyarországi vagyok, itt voltam, valahol a városunk mellett, és asszem 1 hetes volt. Nekem tetszett, jó volt, játszottunk számháborút, sütöttünk szalonnát, a sütögetéshez kerestünk ágakat, ott léptek páran a "következő szintre" [kék kendőről zöld kendőre, azt hiszem], még más játékokat is játszottunk, nagyon jól éreztem magam, nekem nagyon tetszett!! :) Régebben cserkészkedtem, és rendszeresen jártam cserkész közösségbe, most már kb másfél, 2 éve nem járok.

14/L

2011. ápr. 22. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
24%

Voltam cserkésztáborban, 10-11 évesen.

Na, azt az egy hetet nem kívánom senkinek... Én is gyűlölöm a cserkészetet. Tényleg, rohadt jó volt, amikor kiraktak minket egy tök idegen város közepére, aztán haza kellett jutnunk, de még a címét sem tudtuk a szállás helyünknek. Nagyon jó volt, amikor azt mondták, hogy megyünk ebédelni, aztán erdőt kellett járnunk. Mivel nem tudtuk, hogy ide megyünk, senki nem vitt inni és enni. Márpedig, ha egész álló nap az erdőben bolyongsz, nem árt,h a van valami, amit ehetsz, ihatsz.

Mit képzeltek , kik vagyunk mi ? Bear Grylls ?

2011. ápr. 22. 17:29
 8/15 :) :) :) ***** válasza:
Nem.
2011. ápr. 22. 19:37
 9/15 anonim ***** válasza:
25%
Én voltam ..12 évesen borzasztó egyhét volt.életem legrosszab eseménye kéthelyen eltört a kezem uccsó nap,+2 kg-ot fogytam is ez idő alatt. iszonyatosan szar volt.. :"((((((((((
2011. ápr. 23. 13:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt szerencsém egyszer elmenni, de hát inkább mentem volna árufeltöltőnek egész nyárra.

Egy szerdai napon mentem és jövőhét vasárnap jöttem. Természetesen kifogtam a legjobb időt, amikoris kb. 40 fok van árnyékban és sehol egy ventilátor. A vicces az, hogy ajánlottak egy üzletet: vagy kihalászom az összes ganyét a tóból, vagy egy 8-9 évesekből álló csoporta felügyelek.

A kicsik az őrületbe kergettek. Az egyik folyton a fák tetején volt, a másik megállás nélkül pírozott, a harmadik belenyúlt egy méhkasba és még sok más hülyeséget műveltek. Szerencsére kb. félidőben átvették tőlem őket, szóval a rosszból kevésbé rossz lett.

A tereppel nem volt különösebb gond. Szép hely volt, leszámítva a tavat, aminek majdnem a fele háztartási szemét volt. Természetesen nem volt telefon az egész tetves porfészekben.

A kajaszerzés még egy jó dolog volt. Napi 3szor ettünk, de alig. Ezt szóvá is tettem, de ez volt rá a válasz: ha éhes vagy, keress ennivalót! Köbö fél KMre találtam egy rakás barackfát. Kicsit poshadtak voltak már, de azért jól bekajáltunk a haverokkal. Az egyik társamnak olyan durva hasmenése lett, hogy másnap egész végig a vécén ült. Mint utóbb kiderült ez a sok barackfa egy szeszfőző nagykutyájé. Megpróbálkoztam volna a kajalopással is konyhából, de ez nem egy magamfajta "úriember" sportja.

A tábor vége egész jó volt. Hoztak két fűnyírótraktort és, mint az lenni szokott a két leglustább gyereknek kellet lenyírnia a füvet az acélolvasztó melegben. A baj az volt, hogy nem rodeózhattam vele olyan sokat, mert néha jött egy felügyelő és, ha baj csináltam ő jelentette.

A hazaindulás érdekes volt. Mivel éjszaka VÉGRE esett, ezért a fantasztikus minőségű földútból egy bazinagy dagonya lett. A remekül kitanított, sofőr, aki egyáltalán nem volt másnapos belehajtott a legnagyobb sárba, ahonnan 40 elgyötört gyereknek kellet kitolnia a járgányt. Eme csodás hét után úgy néztem ki, mint egy afgán menekült, aki a szekeret húzta egész úton.

A sluszpoén az, hogy hazafelé mentet észrevettem, hogy a nadrágom zsebébe végig ott csücsült kikapcsolva a telefonom. Már első nap véget vethettem volna ennek az egésznek, ha hívom a fatert.

Na, ezért gyűlölöm a cserkésztáborokat.

2011. ápr. 23. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!