Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vennétek egy 11éves fiunak?

Mit vennétek egy 11éves fiunak?

Figyelt kérdés
na mit? :-)
2011. ápr. 21. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

attol függ mire..

aftershake,polo,dezodor,könyv,vagy csak simán oda adnám a pénzt..:D vagy pc-re játék. attol függ mennyit szánsz rá.

2011. ápr. 21. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Aftershave???? Atya Isten!! Ennyire nem lehetek maradi.... 11 és fél éves a keresztfiam és még sosem kapott aftershave-et, de még csak borotvát sem. Lehet hogy elkéstem már vele...?:)
2011. ápr. 21. 18:16
 3/6 kisnita ***** válasza:

11 évesnek én sem vennék aftershave-et. :D Korai még túlságosan, még nem is pelyhedzik :D

Mennyit szánsz az ajándékra?

Mobil telefon, mp3 lejátszó, dvd lejátszó, dvd lemez, cd lemez, pc játék, könyv, mobiltok, ha tudod a méretét akkor ruha, óra, nyárra úszó nadrág, úszószemüveg, a törölköző belehímezve a nevével, cipő, gördeszka, görkorcsolya, (ha szereti) esetleg egy bicikli.

Nagyon függ attól, hogy mennyi pénzt szánsz az ajándékra és hogy mit szeret a fiú. Ha tudod, hogy utál olvasni akkor könyvet és olvasó jegyet ne vegyél neki:)

2011. ápr. 21. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
műnunit...
2011. ápr. 22. 13:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 3.válaszolónak ezt a sok ötletet! Szerintem veszek neki egy mp3 lejátszót,meg egy gördeszkát :-)

És az aftershave az tényleg korai lenne még. :D

2011. ápr. 22. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:
josokat szánsz ráá xDDDD
2011. ápr. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!