Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak, honnan...

Most mit csináljak, honnan szedjek igazolást? Elég bonyolult.

Figyelt kérdés

Előről fogom kezdeni,kérlek segítsetek.

Mindenek előtt szeretném letisztázni,hogy h*lye vagyok és felelőtlen,erről nem is szeretnék semmi vitát se nyitni,ksözönöm,SAJNOS vissza nem fordíthatom az időt.

6 osztályos gimibe járok 8..-os vagyok és álltalános suliba lehetett menni ilyen katonai napra.De a középsuli erről nem kapott tájokoztatást,de elmehettünk szülői igazolással,mivel én úgy tudtam (anya is),hogy még csak 2-t igazolt ezért elmentem.

Erre találkozok az osztálytársammal aki mondja,hogy tudom-e,hogy nincs már több igazolásom?

Erre én: "micsoda?????"

Beszéltem az ofővel (felhívtam) és mondta,hogy ő úgy látta,de majd szerdán megnézzük,kérdeztem,hogy ha a 3 igazolásom már lement akkor mi lesz?Mondta,hogy passz majd szerdán utánajár..

Megnéztem az ellenőrzőmet és 2 olyan igazolás van ami teljes nap és van egy ami a 7-óráról kér el,azt mondták,hogy az is egy szülői kikérőnek számít ami bele tartozik a 3 kikérőbe.

De most akkor van 3 szülői kikérő és ha pl 2 egész naposat kérsz meg egyet ami az utolsó óráról kér el az ugyan olyannak számít?Ez olyan hülyeség,szerintem én ezt nem tudtam.

És nem tudom honnan szerezzek igazolást.

Az orvosom NEM add ki ilyet,hamísítani nem szeretnék és a tánc sulim se tud adni,mert nem csinálhat olyat..most akkor mi legyen?

Ma 6 órám volt= 6 igazolatlan= 3 oztályfőnőöki= igazgatói.

Ez nagyon szépen mutat madj a bizonyítványomba nem beszélve arról,hogy egész évben jókislányt játszottam jól tanulok vannak dicséreteim és 4,5 simán megvan az átlagom,miért kell ilyet?Mit tegyek?Az eégsz szünetem ellett bäszva :((

Tudom ne síjon mostmár a szám,de kell valami megoldásnak lennie.vagy nem? :'(

2011. ápr. 20. 18:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! Középiskolai tanár vagyok. A szabály szerint a szülő 3 NAPOT igazolhat. Így az egy óra nem számít. Az osztályfőnök saját hatáskörében elengedhet egy-két óráról, amit ő igazol, így azt nem kell édesanyádnak igazolnia. Ha az osztályfőnököd ezt nem így látja, akkor még egy megoldás lehet: az mai napot tekintse a leigazolt 3. napnak, és azt a 7. órát, amiről anyukád elkért, írja be igazolatlannak. Így csak egy órád lesz igazolatlan. Remélem, nem vaskalapos az osztályfőnököd és az igazgató, és megoldják a problémát.
2011. ápr. 20. 20:17
 12/20 A kérdező kommentje:

Az osztályfőnököm: 43 éves,fizika-kémia szakos tanár a szüleivel él és még sorolhatnám,szóval nagyon szigorú..

Remélem,hogy bejön az amit az utolsó tanár írt.

Mi olyan enhéz ezen,NEM ÍR AZ ORVOSOM.. ő nem olyan,hiába kéri meg anya,plusz anya egyszer nem jött el velem orvoshoz kérni meg biztos nem fog..de ha elmondom nem is akarom tudni,hogy mi lesz :S

köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 20. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Keress egy dokit aki leigazolja.

Hirtelen azt gondoltam, hogy nyílt napon voltál vmi katonai suliban, akkor onnan is lehetett volna igazolást kérni.

2011. ápr. 20. 22:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Szeritnem ha anyukád bemegy simán meg tudja beszélni az igazgatóval ezt az egészet, hogy nem tudtátok hogy az utolsó óra is egynek számít, meg hogy nem lógtál, ő is tudott róla. Annyira csak nem rosszindulatúak, hogy így is beírnák. :)

Amúgy énis hatosztályosba járok :)

2011. ápr. 21. 15:06
 15/20 anonim ***** válasza:

off

csak nem szentesre jársz suliba? :D

2011. ápr. 21. 17:19
 16/20 anonim ***** válasza:
jó írtad már h az orbos nem ad ,da ha pl azt mondond ,szÄrul voltál akkor kellene neki adni
2011. ápr. 21. 17:20
 17/20 A kérdező kommentje:

nem :D nem szentesre,de szentesre jöttünk át,ráadásul anya hozott kocsival..de megoldódott szóval mindegy.

Amúgy honnan tudtad,hogy szentesen volt?

Amúgy szegedi vagyok,ha érdekel.. :)

2011. ápr. 21. 19:42
 18/20 anonim ***** válasza:
onnan mert én odajárok iskolába ( Zsoldos F.) és tegnapelőtt volt asszem ez :D és a mi osztályunk is odament csak én nem :D sztem nekem is igazolatlan... :/ :)
2011. ápr. 22. 13:14
 19/20 A kérdező kommentje:

értem :)

A Zsoldos az hol is van??

Ott az Ady Endrén??

2011. ápr. 22. 13:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Hűű, az én osztályfőnököm tiszta ketyós. Nem tudom, a tied jófej-e... Akkor lenne értelme, ha tied is kicsit bolond lenne és akkor simán meg lehetne azt csinálni, hogy(én is ezt szoktam..) :

Az ellenőrző hátuljában van sok olyan oldal, ami ugye vonalazott. Nekem oda írja anya az ''igazolást'' és elfogadja ofőő. :"D

Amúgy a barátom nagyon sokat lógott a suliból az osztálytársai miatt és a netről valahogyan valamiféle igazolást letöltött. Neki elfogadták.

Örülnék, ha a válaszaim hasznosak lennének... ( :

Sok szerencsét! 14/L

2011. ápr. 24. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!