Most mit csináljak, honnan szedjek igazolást? Elég bonyolult.
Előről fogom kezdeni,kérlek segítsetek.
Mindenek előtt szeretném letisztázni,hogy h*lye vagyok és felelőtlen,erről nem is szeretnék semmi vitát se nyitni,ksözönöm,SAJNOS vissza nem fordíthatom az időt.
6 osztályos gimibe járok 8..-os vagyok és álltalános suliba lehetett menni ilyen katonai napra.De a középsuli erről nem kapott tájokoztatást,de elmehettünk szülői igazolással,mivel én úgy tudtam (anya is),hogy még csak 2-t igazolt ezért elmentem.
Erre találkozok az osztálytársammal aki mondja,hogy tudom-e,hogy nincs már több igazolásom?
Erre én: "micsoda?????"
Beszéltem az ofővel (felhívtam) és mondta,hogy ő úgy látta,de majd szerdán megnézzük,kérdeztem,hogy ha a 3 igazolásom már lement akkor mi lesz?Mondta,hogy passz majd szerdán utánajár..
Megnéztem az ellenőrzőmet és 2 olyan igazolás van ami teljes nap és van egy ami a 7-óráról kér el,azt mondták,hogy az is egy szülői kikérőnek számít ami bele tartozik a 3 kikérőbe.
De most akkor van 3 szülői kikérő és ha pl 2 egész naposat kérsz meg egyet ami az utolsó óráról kér el az ugyan olyannak számít?Ez olyan hülyeség,szerintem én ezt nem tudtam.
És nem tudom honnan szerezzek igazolást.
Az orvosom NEM add ki ilyet,hamísítani nem szeretnék és a tánc sulim se tud adni,mert nem csinálhat olyat..most akkor mi legyen?
Ma 6 órám volt= 6 igazolatlan= 3 oztályfőnőöki= igazgatói.
Ez nagyon szépen mutat madj a bizonyítványomba nem beszélve arról,hogy egész évben jókislányt játszottam jól tanulok vannak dicséreteim és 4,5 simán megvan az átlagom,miért kell ilyet?Mit tegyek?Az eégsz szünetem ellett bäszva :((
Tudom ne síjon mostmár a szám,de kell valami megoldásnak lennie.vagy nem? :'(
próbálja meg leigazolni anyud.. nálunk ne mszámolják. Pl. barátnőmnek 5napot igazolt már anyukája.
De az orvost is szépen megkérheted.
Szerintem beszéld meg az osztályfőnököddel, vagy végső esetben az igazgatóval.
Ha nem lógtál (már pedig nem), el tudod mondani hogy tévedés történt.
Innentől szerintem tiszta rosszindulat, ha igazolatlant adnak. Az osztályfőnököd annyi napot igazol amennyit akar, hidd el, én is tanár vagyok :)
Szóval ne ess kétségbe, hanem próbáld meg megbeszélni.
Szia,
Én is az előttem szólókkal értek egyet, de mi van akkor ha kapsz 1 igazgatóot??? Semmi... Legalább nem fog senki strébernek hinni. Hidd el semmi bajod nem lenne egy igazgatóiból!
12/L
Itt 3 lehet igazolni és SZÁMOLJÁK mi is mentünk 1,5 hétre síelni azt az igazgató leigazolta,de ezt nem..
És az orvost is írtam,hogy nem olyan.
De köszönöm.
Ui: És leszärom ,hogy ki tart strébernek és ki nem,nem úgy viselkedek,mint egy stréber és nem is úgy nézek ki,de tök mindegy. :D
Gratálok.
Igen iszonyú jó érzés ezen stresszelni,lehet téged nem érdekel,engem viszont igen,hogy mi lesz az év végi bizonyítványomba,lehet,hogy neked megadatik a jó családi háttér nekem qurávra nem,és nekem tanulnom kell,hogy minnél hamarabb elmehessek innen és segítsek a szüleimnek,de mindegy szerintem ez se érdekeljen téged.
AZ ORVOS NEM AD IGAZOLÁST!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!