Szerintetek miért csinálja ezt a fiam? 38N
Figyelt kérdés
Ketten élünk együtt a 16 éves fiammal. Mostanában azt vettem észre, hogy reggel amikor felkelek, a konyhaasztalon van egy adag sperma. Ez kb. 2-3 naponta van. Ezt kb egy hónapja vettem észre. Először azt hittem, hogy estéről ott maradt valami, de most már biztos vagyok benne, hogy ő hajnalban felkel, és oda maszturbál, és ott hagyja. Szerintetek mit akar ezzel üzenni? Nem akarok botrányt csinálni, de szeretném azért megtudni,hogy ez miért jó neki?2011. ápr. 18. 13:14
51/62 anonim válasza:
:D :D :D Bcsi de ez nagyon LOL!!! De ahogy olvasom az elözöket, száz hogy alvajáró, hacsaknem egy nemnormális
52/62 hellosztok válasza:
ez durva szerintem van valami a fejébe az biztos hogy ez nem normális dolog szerintem üljéle vele beszélgetni ha elmodjah el ha nem nem!hadjad nem nagyon nyuzad csak egy kicsit!ha nem nyilik meg akkor had anyiba és ha utána is folytajtah és nem nyilik meg akkor vid el szichologushoz!bOCS DE ENNÉL JOBAT NEM TOK IRNI
53/62 anonim válasza:
ahogy irta az egyik válaszoló, szerintem is viccesen kéne neki jelezni, hogy nem kéne....
és amugy te eddig mindig letörölted az asztalról reggel, vagy amikor láttad?? egyszer ne töröld le, és legyetek ott ketten, akkor gondolom beszélnétek erről..
írj majd, mire jutottál a fiaddal! Remélem megoldódik!
54/62 Lost.Star. válasza:
Nyalasd fel vele. am. a 60 éves tatás szöveg odabasz. :DDDDDDDD
56/62 anonim válasza:
Mért nem nyalod fel és iszod meg?
Legalább ha még egy ember felnő 16-ra akkor 2x kell majd lenyalnod az asztalt és így tovább.. : D
57/62 anonim válasza:
ÁHÁHÁHÁHÁH, A KÉRDÉS FELKERÜLT A NAPISZ*RRA!!!!XDXDXD
58/62 anonim válasza:
én is ugyan eszt kiírtam h felkerült de törölték -.- xD
59/62 anonim válasza:
Na, még mindig rosszalkodik ez a spermahajder??:D
60/62 attila58ful HD válasza:
meg akar dugni aval akar neked uzeni hogy felizgulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!