Szerintetek miért csinálja ezt a fiam? 38N
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De egy elmebeteg lehet a fiad!!! :/ XDD
Veled egyidős vagyok..Nekem 18 éves fiam van..de soha nem csinált ilyet...
Miért nem kérdezed meg tőle,? És simán rákérdeznék reggel.
Odahívnám,megmutatnám,és megkérdezném,hogy ezt miért csinálja..HA már kiveri akkor tegye a saját szobájában,és egy törülközővel tisztogassa le.Vagy menjen a fürdőbe..Valami nagyon nem stimmel a fiaddal. úgy gondolkodásban...16 évesen már tu értelmesen kommunikálni..
Adj a kezébe reggel egy rongyot, hogy törölje le.
Utána meg üljetek le és beszéljétek meg.
Minden ilyen cselekedet valamilyen gyerekkori elfojtás. Lehet, hogy kiskorában nem engedtétek, hogy a kukijával játsszon és mondjuk azt sem, hogy a konyhaasztalon koszt csináljon (tudod, mindig rászólsz a kisbabára, hogy egyen már normálisan, mert minden koszos lesz, ne kézzel, villával stb.).
Annyira szokatlan a konyhaasztal, hogy gondolj valami ilyesmire. Esetleg próbáld meg úgy feloldani, hogy valami mocskos koszos dolgot csináltok ott. Agyagoztok, vagy sütsz egy pizzát a barátainak és megkéred, hogy segítsen, tortát, vagy akármit.
Ajánlom elolvasni:
A. S. Neill - Summerhill című könyvet, pár könyvesboltban még kapható, és pont ezekről az esetekről szól!
Örülök, hogy olyan anyuka vagy, aki kérdez, és nem büntet!! Ez csodálatos, csak így tovább! Ha szólsz neki, nagyon megalázónak találhatja, és szerintem az ronthat a helyzeten és a kapcsolatotokon. Másrészről fő az őszinteség.
Nehéz helyzet.
Nem vagy te egy MILF?
(Lehet annak tekint a lelkem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!