Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek miért csinálja...

Szerintetek miért csinálja ezt a fiam? 38N

Figyelt kérdés
Ketten élünk együtt a 16 éves fiammal. Mostanában azt vettem észre, hogy reggel amikor felkelek, a konyhaasztalon van egy adag sperma. Ez kb. 2-3 naponta van. Ezt kb egy hónapja vettem észre. Először azt hittem, hogy estéről ott maradt valami, de most már biztos vagyok benne, hogy ő hajnalban felkel, és oda maszturbál, és ott hagyja. Szerintetek mit akar ezzel üzenni? Nem akarok botrányt csinálni, de szeretném azért megtudni,hogy ez miért jó neki?
2011. ápr. 18. 13:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim válasza:
96%

Szerintem reggeli helyett ajánlja föl neked.

Én egy rántottát csinálnék,ő ondót szervíroz.

2011. ápr. 18. 14:11
 22/62 anonim ***** válasza:
84%

ma 13:37

Én írtam..Én vagyok az az anyuka...

Már elnézést,de neked van nagy gyereked? Mert mint írtam nekem van,és SOHA nem csinált ilyen undorító dolgot..Nem az a gond hogy maszturbál (vagy röviden kiveri) hanem az,hogy olyan helyen teszi ahol mások reggeliznek/ebédelnek/vacsoráznak...Ne csak azt a szót olvasd ki édesem,hogy "kiveri" ez csak egy rövid szó,és nem hiszem ettől függ,hogy rossz anya lennék..

De egyébként is,ha egy 16 éves fiúnak annyi esze van,hogy az étkező asztalra ahol kaját teszünk,ahol az ételt készítjük elő,ahol eszünk oda maszturbál az nem normális.Akkor nyugodtan lehet mondani hogy "kiveri"...

2011. ápr. 18. 14:25
 23/62 anonim válasza:
100%
Ez tényleg nem egy tisztességes dolog. Lehet, hogy ez csak egy rossz kamaszkori hülyeség, rossz táraságokba jár(a mai társaságokat elnézve ilyenen sem csodálkozok). Lehet, hogy vmiért haragszik rád, ami vmilyen úton a szexualitáshoz köthető(például, amit az előző is írt, hogy nem engedtétek, hogy játszon "vele", stb.). Bármi is az oka ezt tisztáznotok kell. Érdemes burkoltan céloznod rá, hogy ez így nincs rendben pl.: "Légyszi takaríts el magad után!" vagy hasonló. Ez sem a legdiszkrétebb, de ennél semlegesebb megoldás nem hiszem, hogy van. Ha végképp nem segít semmi, akkor érdemes beszélni egy tényleg hozzáértő szakemberrel, mert ez egy tarthatatlan állapot. Sok sikert!
2011. ápr. 18. 15:38
 24/62 anonim ***** válasza:
20%
Hát nekem is ez volt a gyerekemmel csak ő 17 éves csak ő állandóan a narancsba maszturbált és ezt egy nap észre vettem miért fogyika narancs pakolásztam nála és észre vettem egy narancsot lyukal a közepén.. megkérdeztem a fiatól miért csinálod ezt és azt mondta a fiam hogy nagyon szertne már sexelni szóval ki volt éhezve a sexre.. és hát mondtam neki hogy nem e akarja velem csinálni. ő benne volt és már nem is fogyik a narancs :) szerintem probáld ki teis!
2011. ápr. 18. 15:55
 25/62 anonim ***** válasza:
100%

remélem az utolsó csak beszívott, és nem gondolja komolyan

fúúúújj incestusos píícs O.o

F17

2011. ápr. 18. 17:56
 26/62 anonim ***** válasza:
100%
ha beszélsz vele, majd írd meg, hogy mit mondott :)
2011. ápr. 18. 19:04
 27/62 anonim ***** válasza:
92%
fake xddd
2011. ápr. 18. 21:16
 28/62 anonim ***** válasza:
28%
Már miért szívtam volna be ?:) Hidd el, kedves kérdező, hogy sokat segítenél a fiad lelki világán ha megtennéd érte és a jövője érdekében ezt a tényleg egészen kicsi lépést.:) Lehet hogy elég lesz 1x megtenned vele és minden rendbe jön.:) Bár én a fiammal lassan 2 hónapja csinálom ezt, de fő az ő boldogsága és hogy érett magabiztos férfivé nőjön fel.:)(És egyre jobb!:))
2011. ápr. 18. 22:09
 29/62 anonim válasza:
75%
LoL xD Akk mar nm csinalnad velem is imadom a Milfeket xD
2011. ápr. 18. 22:19
 30/62 anonim ***** válasza:
45%
Ha a fiam lennél, megtenném.:) Egyébként mekkora a "szerszámod"? :)
2011. ápr. 18. 22:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!