Elengednéd ide a 13-14 éves lányodat?
De konzervatívak vagytok! Már miért ne mehetne el?? Egyszer megtapasztalja milyen egy ilyen buli, vagy megtetszik neki, vagy megutálja. Ha tiltod, jobban csinálja.
Nyugodtan engedd el tovább is, de csak ha tudod hogy kikkel megy és ismered a társaságot!
Mi az hogy nem tilthatja meg, dehogynem, ő a szülő, jelen pillanatban a gyerek tőle függ, gondolom nem a saját pénzéből eszik, ruházkodik, stb. Jaj de utálom az ilyet, csak a mai szülők vannak besz*rva a saját gyereküktől, miközben elfelejtik náluk a hatalom.
NEM engedném, 13-14 évesen, max délutáni moziban a helye és nem szórakozóhelyen, általános iskolában és a tanári felügyeletes 7 óráig tartó iskola diszkóban voltam!!!!!
Szia
Nekem nagyon lazak voltak a szuleim, mert ok is nagy bulizoask voltak.
En is az lettem, de mindig megbeszeltuk hav es kivel megyek.
Volt olyan, hogy mondtak, hogy arra a helyre nem mehetek el es nem is mentem.Persze akkor nem tetszett a dolog, de tisztaban voltam vele, hogy maskor ugy is elengednek es ha cirkuszolok akkor aokat a lehetosegeket is elveszem magamtol.
A Bankba soha nem engednem el a gyerekemet.
Anyuka vagyok de nem tul oreg es azert atlatom mar mindketto oldalt.
13-14 evesen elengednem szorakozni, de nem ilyen helyre.
13 evesen a noverem golyabaljan voltam discoban reggel 4ig.
Apukank jott ertunk kocsival.Volt tobb felugyelo tanar is, de rendes discoban voltunk (kiberelte az iskola).
Jesszus!!!!!!!!!!!!!
Nekem a legbnagyobb 13,5 éves lesz,de én biztosan nem engedem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!