Jól teszem, hogy megelégszek a testsúlyommal vagy azért kezdjek el fogyózni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy pár évig gyötörtem magamat azzal, hogy milyen csúnya vagyok meg hogy fogynom kellene stb. Elkezdtem fogyózni mindenki azt mondta, hogy huhh milyen sokat fogytam, de aztán gyorsan vissza szedtem a kilókat. Elkezdtem sportolni hetente 3x1,5 óra egy héten. Az edzésekről mindig hula fáradtan jövök el. Még sem fogyók hanem hízok. Sokan azt mondják, hogy csak azért mert az izom fajsúlya ngayobb mint a zsíré meg hogy ne kilóban hanem centiben mérjem. Meg egyik ismerősöm megláttogatott azt mondta milyen sokkat fogytam. Most is azt vallom, hogy csúnya vagyok, mint a bűn. Meg kövér mint az állat(165-167 cm vok és kb. 79 kg),de már ez sem érdekel mert aki akar az így fogad el aki nem akar így elfogadni az úgy se fog elfogadni/szeretni. Szerintetek kezdjek el fogyózni? 14,5/L2011. ápr. 10. 14:16
11/14 :) :) :) válasza:
Szerintem inkább sportolj és egyél egészséges kajákat,de ne fogyózz..
12/14 anonim válasza:
magasságodhoz képest lehet h el kéne kezdened fogyozni. mondjuk én fogyokurát hülyeségnek tartom. én msot fogytam 4 kilót és még most is jó erőbe vagyok (161cm/61kg) és szeretnék soványabb lenni. De nem fogyozom és ugyan ugy eszek mindent mint eddig talán kicsivel kevesebbet de nem igazán tüik fel nekem se. Amugy azrt hizol edzések miatt mert ahogy kiyulik az izmod vagy mi azzal még nehezebb leszel és majd csak utána tudsz fogyni. sok szerencsét a céljaidhoz ;D
14/L
13/14 anonim válasza:
en is ugyanigy vagyok de engem nem zavar egyaltalan 170 cm 79kg;)ne foglalkozz masokkal akiknek az szamit hogy hogy nezel ki az nem igaz barat...es ameddig jol erzed magad a borodben addig hagyd a csudaba a sulyodat,mondjuk ra kell figyelnem nekem is,persze hiszen nem hagyhatjuk nagyon sokaig fajulni a dolgokat...ja es ha csak azt akarod hogy ne nojjenek a sulyok kis setalgatas a baratokkal es mondjuk 6 utan ne egyel semmit,es ha szerencsed van nem csak nem hizol hanem fogysz is,es figyelsz az egeszseges eletmodra.;)ne gyotord magad smemi ertelme;)13,5/L
14/14 anonim válasza:
Szia.
Nem vészes,de nem ártani egy kicsit oda figyelni mit eszel..stb.
De aki szeret az elfogad úgy ahogy vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!