Jól teszem, hogy megelégszek a testsúlyommal vagy azért kezdjek el fogyózni?
az igaz hogy ehhez a magassághoz sok, de lesz majd olyan fiú aki elfogad, és ne fogyókurázz, mert tönkre teszed a fejlődésben tartó szervezeted. Mert megvonod magadtól a szügséges, tápbevitelt. 13L
és hidd el nekem hogy szép vagy. És nem vagy dagatt.
Szia! Én is ilyesmi vagyok, bár edzésig, hasonlóig el se jutottam. :) A magasságodhoz tényleg soknak tűnik, bár ha izmos vagy, akkor annyira talán nem is. A lényeg, hogy te jól érezd magad és ne mások véleménye érdekeljen. Tudom, ez nehéz, de a divat, mint ruhába test-alkatban is változni fog, most a gebék uralják, de lehet, hogy egy pár év múlva a teltebb lesz az ideál, szóval semmiképp se ez alapján dönts.
Nem a mi véleményünk a fontos, a tiéd. Ha jól érzed magad nem számít hány kg vagy. Ha nem, akkor vagy elfogadod magad vagy el kezdesz fogyózni. Ha utóbbit választod mindenképp a szüleiddel beszéld meg, ne hülye fogyókúrákat válassz, hanem étkezz egészségesen és mindennap mozogj egy kicsit. :) És tényleg ne kg-ban hanem centiben mérd. Akármihez is fogsz sok sikert! ;)
15/L
Szia!
Én is duci vagyok(162cm/58kg) és sokan bántanak a suliból. Viszont a sulin kívüli társaságban én vagyok az egyik legjobb csaj. Szerintem te is öltözködj csinosan, esetleg kérd egy jóizlésű barátnőd segítségét. És 100% vagyok, hogy szép vagy, csak bemeséled a hülyeséget:)
13L
Szia!A BMI-d 28,31,a percentilised 97,ez azt jelenti,hogy a korodbeli lányok 97%-ának kevesebb a testsúlya (persze a testmagasságot is figyelembe véve),mint a tiéd.Nem a kinézeted miatt kéne ezen változtatni,mert lehet,hogy arányosan oszlik el rajtad,de egészségügyi szempontból jobb lenne,ha egy kicsit fogynál a későbbiekben.Ennek ellenére azt mondom,még korai elkezdeni a fogyókúrát,hiszen fejlődésben vagy.Most egyelőre azt tudom ajánlani,hogy próbálj meg kevés édességet,cukros üdítőt inni,a mozgást pedig ne hagyd abba,akkor minden rendben lesz!
Sok szerencsét! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!