Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzzem meg anyuékat,...

Hogyan győzzem meg anyuékat, hogy megengedjék?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hét múlva szeretnék egy bulit tartani itthon, kb. 8an lennénk és nem tudom, hogyan győzhetném meg anyumékat hogy megengedjék. Nem szeretném azt a választ kapni hogy: "De mit csinálnátok?" mert nem tudom mit válaszolnék. Mert táncolnénk, üvegeznénk és felelsz vagy mersz-eznénk stb.

Még egy kérdés: ha mégis megkérdik, mit válaszoljak?

2011. ápr. 9. 15:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

utolsóó.. köszii.. nagyon sokat segítettél :D

és köszi mindenki másnak is...

áhww.. olyan jó lesz.. <3<3<3

2011. ápr. 11. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Miért nem üvegezhettek anyukád előtt? ( Ill. miért nem tudhat róla?)

Miért kell eltitkolni hogy mit csináltok?

Néha úgy elbeszélgetnénk egy két szülőtársammal, de most komolyan.Az én lányom azért szokott kapni,hogy nem mondja el hogy mit szeretne,pedig úgyis megengedném.

Ez az utolsó jó ötletnek tűnik, ha tényleg ilyenek a körülmények. :-)

30.N

2011. ápr. 11. 18:00
 13/15 A kérdező kommentje:

egy anyuka véleménye is... :)

köszönöm :D

2011. ápr. 11. 18:03
 14/15 anonim válasza:
én L/13 vok és ha házibulit akarok tartani (mindíg 12 személy van jelen+én) akokr csak anyit mondok,h ,, Anyu március 7.-én (ez csak példa) bulit tartok. Oksz?´´ Én ezt mondom és csak anyit mondanak h oké. nem kérdeznek semmit. segítenek az előkészületekben és nem égetnek le a buli alatt (persze csak csajok bulikat szokok tartani minden nyáron, amolyan medencés bulit) Igazi aranyszülők.
2011. ápr. 13. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
zsarold meg oket az bevalik
2011. ápr. 15. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!