Hogyan vegyem rá Anyuékat h vegyen nekem Focis polót vagy mezt?
Utolsó: Kösz nem! Maradok a német focinál! Am szívem szerint Müllereset kérnék, de olyat nem láttam sehol! Neki ugye 13-as a meze és 13-as pólókat Ballckosba láttam!
Első: Nem nem tdrága 1500-ft-ért láttam pólót! Meg nekem is van félretéve 10.000ft-m abból is megvenném ha kéne, de azt em engedik!
Nem rossz az anyaga a pólónak! Pamut!
Én sem a hercegnős meséken növök föl! A rallyit én nem szeretem! Inkább azokat az autó/motor sportokat amik az asztfalton mennek!Bár a Twilight az én életemnek is a részese!
Kérdéstől eltérően:
Te inkább az aszfaltos autó/motor sportokat szereted? Szerinted a rally 70%-a hól zajlik? :):D Kint nőttem fel a rallypálya szélén... ;)
17/L
áhh:D én is akarok egyet.:D
Ronaldosat,vagy Torreset^^ de anyámék sztem nem fognak venni,mert tul fius-.-":D
de jövőre megyek focizni,szóval kell mez így rátudom majd venni.:)
Ronaldo meg Torres? Semit nem érnek, csak a pofájuk nagy...
Nem a tudásukból élnek meg a legjobban, hanem a pofájukból, meg a reklámokból...
Ronaldo semmit nem csinált a VB-n, mert azt hiszi ő az isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!