Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felelsz vagy mersz? (hmmm. )

Felelsz vagy mersz? (hmmm. )

Figyelt kérdés

meddig mennétek/mentetek el a játékban? (mennyi volt a max./melyik volt a legdurvább "bünti" amit kaptatok)

ja és főként 12-16 évesekre vagyok kíváncsi:D:DD

meg kérdezhetnétek is:P

2011. ápr. 6. 16:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mi üvegezünk felelsz vagy mersz helyett ,de egyszer haverokkal (fiú haverokkal, meg mi három lány) a vonaton nem tudtunk üvegezni szal felelsz vagy merszeztünk (kabinos vonat volt)

Akkor az volt a legdurvádd h bele kellett ülnöm sorba a fiúk ölébe.

2011. ápr. 7. 17:08
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Felesz:

semmi komoly..Megkérdezték: Tecik xy? És erre én:igen..:$$ [Ő is ott volt.] ez többször is,1szer angol órán,1x meg haveromnál.

Mersz:

Csók,meg hogy vegyek le magamról 3ruhadarabot.Levettem a zoknim,a felsőm,meg a gatyám,és ott álltam hülyén hú de ciki volt.:$$ ez köbö 1 éve vlt.

14L ( hnap 15.;)) )

2011. ápr. 7. 18:00
 13/20 anonim ***** válasza:
41%
vetkozes,max melltarto bugyi ig, de volt hogy par fiu n mar nem volt semmi, sztriptiz, csok, tapi, ,es szeritem nek ribanckodas, hanem szorakozas
2011. ápr. 7. 20:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Uh kb. 13 évesen játszottam utoljára, és a legmaradandóbb emlékem , amikor nyelvvel kellett egy lány szájából a rágót kioperálni. :P Amúgy nagy "büntik" nem igazán voltak, csak hülyét kellett magadból csinálni mások előtt.15F
2011. ápr. 7. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:

Csók volt,egy fiúval..majd a fiú is megcsókolt engem,és így "összejöttünk"egy hétre.

13/L

2011. ápr. 10. 10:33
 16/20 anonim ***** válasza:

10:33-as: Velem pont ez történt:S

Nah, a legdurvább az az öltánc volt, de vicces hétvége volt az:DD

13L

2011. ápr. 10. 15:11
 17/20 anonim ***** válasza:
öltánc?! :D wtf milyenek már a mai 13 évesek :D de durva , csak 2 évvel vagy idősebb , de nekünk eszünkbe nem jutna ilyet csinálni. Nem ítélkezek felette, csak vicces :D. Nálunk még a csók is a legdurvább dolgok közé tartozott. 15F
2011. ápr. 10. 16:01
 18/20 anonim ***** válasza:
miaz a öltánc?:D
2011. ápr. 10. 18:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én végzős voltam, amikor előkaptuk a már durvának számító dolgokat:

utolsó osztálykirándulás volt, vittünk magunkkal tejszínhabot, pálinkát, igazából mindent.

Melltartóban felfektettek az asztalra, a hasamat végigfújták tejszínhabbal, plusz a számba tettek egy szem szőlőt.

A srác feladata az volt, hogy le kellett nyalnia a habot, majd úgy megcsókolnia, hogy a szőlőnek ne legyen semmi baja. Nem tűnik nehéznek, de amikor 20 ember bámulja, hogy mit csinálsz, na akkor elég kemény.

2011. ápr. 10. 20:12
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

13 évesen leszoptam a legjobb barátomat

de csak mert be voltam baszva

na jó, meg tetszik is nagyon is

még most is "jóban" vagyunk, csak sajnos már nem egy suliba járunk

15f

2014. dec. 13. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!