Felelsz vagy mersz? (hmmm. )
meddig mennétek/mentetek el a játékban? (mennyi volt a max./melyik volt a legdurvább "bünti" amit kaptatok)
ja és főként 12-16 évesekre vagyok kíváncsi:D:DD
meg kérdezhetnétek is:P
Mi üvegezünk felelsz vagy mersz helyett ,de egyszer haverokkal (fiú haverokkal, meg mi három lány) a vonaton nem tudtunk üvegezni szal felelsz vagy merszeztünk (kabinos vonat volt)
Akkor az volt a legdurvádd h bele kellett ülnöm sorba a fiúk ölébe.
Felesz:
semmi komoly..Megkérdezték: Tecik xy? És erre én:igen..:$$ [Ő is ott volt.] ez többször is,1szer angol órán,1x meg haveromnál.
Mersz:
Csók,meg hogy vegyek le magamról 3ruhadarabot.Levettem a zoknim,a felsőm,meg a gatyám,és ott álltam hülyén hú de ciki volt.:$$ ez köbö 1 éve vlt.
14L ( hnap 15.;)) )
Csók volt,egy fiúval..majd a fiú is megcsókolt engem,és így "összejöttünk"egy hétre.
13/L
10:33-as: Velem pont ez történt:S
Nah, a legdurvább az az öltánc volt, de vicces hétvége volt az:DD
13L
Hát én végzős voltam, amikor előkaptuk a már durvának számító dolgokat:
utolsó osztálykirándulás volt, vittünk magunkkal tejszínhabot, pálinkát, igazából mindent.
Melltartóban felfektettek az asztalra, a hasamat végigfújták tejszínhabbal, plusz a számba tettek egy szem szőlőt.
A srác feladata az volt, hogy le kellett nyalnia a habot, majd úgy megcsókolnia, hogy a szőlőnek ne legyen semmi baja. Nem tűnik nehéznek, de amikor 20 ember bámulja, hogy mit csinálsz, na akkor elég kemény.
13 évesen leszoptam a legjobb barátomat
de csak mert be voltam baszva
na jó, meg tetszik is nagyon is
még most is "jóban" vagyunk, csak sajnos már nem egy suliba járunk
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!