Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Üvegezés? Felelsz vagy mersz?

Üvegezés? Felelsz vagy mersz?

Figyelt kérdés

A kérdés lényege:

Üvegezünk és akire megy az üveg attól meg kérdezzük :

"Felelsz vagy mersz"

Ha felel akkor a felel tálkábol húz egy kártyát ha mer akkor viszont abból..

Tippek mik legyenek a bátorság probák és a kérdések??

Csapatokra leszünk osztva és olyan kell amit egy egész csapat meg tud csinálni

2010. szept. 22. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
ez igencsak függ attól, hogy milyen korosztály alkotja majd a társaságot, illetve a nemek aránya is közrejátszhat :D
2010. szept. 22. 14:16
 2/7 A kérdező kommentje:
1 fiú 4 lány!! :) 13L Vagyok vagyis leszek szombat este 9-kor.. :)
2010. szept. 22. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez a felelsz , vagy mersz. Az üvegezésnél csókolózni kell. Nem tudom milyen lehet, csapatban játszani. Szerintem csak pont a lényeget ölik ki belőle, hogy ezt kisebb társaságok szokták játszani. Ki akarja a személyes intim dolgait elmondani sok ember előtt? Vagy ki akarja magát leégetni sok ember előtt? A kérdésre: Mondjuk ugráljon fél lábon a csapat 2 percig és énekelje a YMCA-t :D
2010. szept. 22. 14:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Oké!!! Szerintem ebből ki alakulóan sokat lehet ki találni :)

Bár én írok 30-at meg a 3 barátnőm 20-20-20

Ebből tízet felelsz másik mersz! :)

Én 15 mersz-t 15 felesz-t

2010. szept. 22. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

wááá jézusom ez egy nagyon beteg játék XDD

Am. csináljatok hülyeségeket :D Pl. féllábon ugrálva csirkét utánozva micimackót énekelni, vagy tanárokat utánozni.

2010. szept. 23. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet az is hogy valakinek utánoznia kell egy osztálytársatokat vagy eg ytanárotokat és akinél mindeki rájön hogy ki az utánzott személy az kap egy kis csokit vagy cujrot tökmindegy xD
2010. szept. 24. 09:54
 7/7 anonim válasza:
sztem ne csináljatok ilyen kihúzós izét. énis imádok felelsz vagy merszezni és mi csak úgy szoktuk hogy ha valakire rámutat az üveg spontán kitalálunk valamit. azok szoktak a legjobban sikerülni.:)
2010. okt. 31. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!