14-19 éves lányok ti egy nagy buliban belemennétek vetkőzős játékokba, pl vetkőzős póker, vagy vetkőzős üvegezés?
elég nagy buli lesz.csak az a baj h kicsit szégyenlős vagyok,főleg azért mert kicsik a melleim de am arányos a testalkatom.ja és a társaság aki ott lesz a bulin eléggé bevállalós,szal félek h kifogok lógni a sorból,ha pl nem szállokbe semmi vetkőzős játékba...(szinte csk az lesz)
szóval ti beszállnátok ilyenbe?és ha igen akkor milyen alkotok van?nem vagytok szégyenlősek?
ja és még vmi ha vki beszáll és már meztelen legalább pl egy párnát tarthat maga előtt h ne lessák a többiek az intim részeit? :D
16/L
én bele mennék... az alakom az jó..vékony vagyok és arányos a testem..
bár én is szégyenlős vagyok, de jó szórakozás lehet..xD
16L
hát én is belemennék, hogyha nem lenne barátom :P. és ő is mondta hogy belemenne ha én se lennék neki :D. és inkább a pókerezés. én nem vagyok szégyenlős úgyhogy nem lenne gondom ilyennel :D
19/L
Én ha csaj lennék nem mennék bele ilyenbe, mert ez ribanckodás. Ha annak tartod magad, akkor igen.
Neked kell tudnod, hogy mennyire tartod magad.
Más: nem az a lényeg, hogy mekkora a mell. :P
Gusztustalan, hogy tizenéves gyerekek nem tudnak úgy szórakozni, hogy ne piáljanak és a buli fele ne a szexről szóljon.
De persze a beilleszkedésért mindent, igaz? Tedd csak meg, de ne várd, hogy ezek után a társaságból bárki is komolyan fog venni.
Hát én el nem mennék ilyen buliba...
Még jó, hogy az én barátaim normálisak.
Miért kéne fűnek-fának mutogatni magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!