Felelsz vagy mersz? (hmmm. )
meddig mennétek/mentetek el a játékban? (mennyi volt a max./melyik volt a legdurvább "bünti" amit kaptatok)
ja és főként 12-16 évesekre vagyok kíváncsi:D:DD
meg kérdezhetnétek is:P
Legdurvább: csók. De voltak más vicces dolgok is, pl. nyalj bele fülbe meg ilyenek xD
13L
Nem tudom meddig mennék el, de pl mivel még nem smároltam senkivel sem, így azt biztos nem csinálnám, mert szeretném, ha az első csókom olyannal lenne, akit tényleg szeretek. :)
Játszottunk már elég durván felelsz vagy merszt, de senki se olyan paraszt, hogy azt "találja ki", hogy csókolózzunk.
Nem emlékszem már mi volt a legdurvább.
14/L
meg kérdezhetnétek is:P
Miért, itt akarsz elbüszkélkedni, hogy hogyan r*bancoskodtál? Kösz, nem vagyok rá inkább kíváncsi.
én meg fiúú:P
és megnyugtatlak "kedves" nemtomhányadik (nem is nagyon érdekel) hogy sosem ribancoskodtam:P
hehe..
Tejszínhabot ettem egy lány hasáról, majd ő az enyémről, alsógatyában végigmentem az utcán, meg 1x volt csók is.
15/f
Amúgy tök régen játszottam, pedig nagyon szeretem:P
Hol laktok?:P
Csók, de elég rég volt már..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!