Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felelsz vagy mersz? (hmmm. )

Felelsz vagy mersz? (hmmm. )

Figyelt kérdés

meddig mennétek/mentetek el a játékban? (mennyi volt a max./melyik volt a legdurvább "bünti" amit kaptatok)

ja és főként 12-16 évesekre vagyok kíváncsi:D:DD

meg kérdezhetnétek is:P

2011. ápr. 6. 16:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%

Legdurvább: csók. De voltak más vicces dolgok is, pl. nyalj bele fülbe meg ilyenek xD

13L

2011. ápr. 6. 17:00
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom meddig mennék el, de pl mivel még nem smároltam senkivel sem, így azt biztos nem csinálnám, mert szeretném, ha az első csókom olyannal lenne, akit tényleg szeretek. :)

Játszottunk már elég durván felelsz vagy merszt, de senki se olyan paraszt, hogy azt "találja ki", hogy csókolózzunk.

Nem emlékszem már mi volt a legdurvább.

14/L

2011. ápr. 6. 17:03
 3/20 anonim ***** válasza:
49%

meg kérdezhetnétek is:P

Miért, itt akarsz elbüszkélkedni, hogy hogyan r*bancoskodtál? Kösz, nem vagyok rá inkább kíváncsi.

2011. ápr. 6. 17:03
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Csókig nem mennék el, mivel még nem csókolóztam. Volt,olyan tejszínhabot tettek a hasamra és egy fiúnak végig kellet nyalnia x"dd. De ez volt a legdurvább :D.
2011. ápr. 6. 17:12
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
és természetesen lány vagyook :DD
2011. ápr. 6. 17:12
 6/20 A kérdező kommentje:

én meg fiúú:P

és megnyugtatlak "kedves" nemtomhányadik (nem is nagyon érdekel) hogy sosem ribancoskodtam:P

hehe..

2011. ápr. 6. 17:17
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Ja, meg még volt olyan,hogy bekellet bújnom egy takaró alá egy fiúval. Adtak olyan feladatot is, hogy sztriptízeljek, de azt nem vállaltam be és zálogot kellet adnom :P
2011. ápr. 6. 17:36
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

Tejszínhabot ettem egy lány hasáról, majd ő az enyémről, alsógatyában végigmentem az utcán, meg 1x volt csók is.

15/f

2011. ápr. 6. 19:56
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

Amúgy tök régen játszottam, pedig nagyon szeretem:P

Hol laktok?:P

2011. ápr. 6. 19:58
 10/20 anonim ***** válasza:
82%

Csók, de elég rég volt már..

19/L

2011. ápr. 6. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!