Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kezel úgy, mint egy...

Miért kezel úgy, mint egy állatot? Nagyon bánt.13L

Figyelt kérdés

1 hónapja voltam 1 hetes osztálykiránduláson, ahol kiszivárgott ez-az, hogy bizony nem vagyok szent... Bármint előtte is elmeséltem mindent anyának, de egy kicsit finomítva, ahogy egy anyukának tudnia kell mindenről. De egy "barátnőm" kitálalt neki, sőt még hozzá is csatolt ezt-azt. Anyukám most még azt sem hiszi el, hogy nem kaptunk vissza egy dolgozatot és hívogatja a tanárokat. Mit csináljak, nem hisz nekem, komolyan a kutyánkkal jobban bánik:'(

13L

2011. márc. 28. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Mire gondolsz, mi szivárgott ki?
2011. márc. 28. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
igen ,ez fontos részlet
2011. márc. 28. 18:48
 3/6 A kérdező kommentje:
hogy pasim van:S De nincs, csak tetszik egy srác a kórusból és egész jóban vagyunk, vele voltam a kiránduláson
2011. márc. 28. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
jaja, jobb lenne, ha tudnánk mi az...ha pia/drog/túl messzire mentél egy sráccal, akkor anyukádnak igaza van. Ha meg nem ilyen rossz a helyzet, akkor őszintén meg kell beszélned a helyzetet anyuddal. A lánya vagy, biztos megért majd
2011. márc. 28. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
te gyorsabb voltál, mint én. :) Ez nem ilyen borzasztó azért, bár nem mindegy, hogy mennyire mentél el a sráccal. De továbbra is azt mondom, hogy higgadtan beszélj anyukáddal
2011. márc. 28. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Az miért lenne katasztrofa hogy pasid van?

ha esetleg már rég lefeküdtetek védekezés nélkül akkor azt mondom oké.. de ez igy mi?

2011. márc. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!