Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? A 13éves barátnőm...

Mit tegyek? A 13éves barátnőm nagyon rossz irányba halad. :/

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátnőm belezúgott a bátyja haverjába.(20 éves!!!)Többször is járt fel hozzájuk ugye a tesója miatt,aztán a bnőm bejelölte fészbúk-on és elkezdtek chat-en dumálgatni.

Aztán kiderült h az 1ik bnőnk baverja ez a srác úgyhogy Ők 3an találkoztak 1ik d.u. Beszélgettek,és a srác rámozdult a bnőnkre aki nem mondta el a legjobb barátnőmnek ezt. Ez után többször is taliztak még,de akkor már ott volt a barátnőnk nővére is aki korábban evvel a sráccal együtt vltak,akire ismét rámozdult. Aztán valamelyik nap felhívta magukhoz (a bnőm) és leitatta,Ő elkezdett okádni aztán cigiztek és még ki tudja mi történt. Én nagyon kiakadtam,kiosztottam,megígérte h többet nem iszik suli időben. Mondtam neki h álljon le mert ha így folytatja akkor a fél város végig jár rajta nyár végére,és senki nem fogja tartani semmire csak a város kisk.rvájának,majd erre csak annyit mondott h nem érdekli.

Jó én sem vagyok szent,de ez már nagyon túlzás. Eddig is amikor elmentünk bulizni(nem kell discokra gondolni csak házibuli)akkor soha nem ittunk és nem cigiztünk mégis jól éreztük magunkat. Mindig meg vlt benne ez a hajlam de most nagyon rossz irányba megy és nem akarom h tönkre menjen a barátságunk e miatt,+ nem akarom h ha az utcán végig megy mindenki rajta röhögjön és ne kelljen senkinek semmi komolyra csak 'arra'.

Ti mit tennétek a helyemben? Hiába dumálok neki nem hallgat senkire.:/

2011. márc. 24. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tutsz velev semmit sem csinálni. Maradj te rendes és mutass példát
2011. márc. 24. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Ahh én ezt nem bírom követni. Hogy lehet ennyire bonyi?
2011. márc. 24. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
válasz másik barátnőt :P
2011. márc. 24. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:

nem választok másik barátnőt mert tudom h szüksége van rám,mert nagyon nehéz most az élete,és szeretem.:$

köszi a válaszokat,jöhetnek még.:))

2011. márc. 25. 10:44
 5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom ezen mi a 'bonyi' kedves második válaszoló.:D
2011. márc. 25. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló a helyzet:S Próbálok rá hatni úgy, hogy ne nagyon érezze, hogy változtatni akarom. Pl. ne kioktasd, hanem kérdezd meg tőle, hogy így mit akar majd mesélni a gyerekeinek, unokáinak, stb.

13L

2011. márc. 25. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves 20:41, hülyeséget beszélsz. Hogyhogy mit fog mesélni az unokáinak? Nem kell szentnek lennie.. Az még többet ér, ha elmondja, hogy ő is mi mindenen átment a saját hülyeségéből. Úgy nem lehet hatni az emberre, ahogy te gondolod.

A barátnőd is kamasz, és természetes, hogy most lázad. Mindenki másként éli meg, hát ő így. Nem fog hallgatni senkire, amig magától be nem látja, hogy valamit rosszul csinál. És közhely, de az ember a saját hibájából tanul!

Senkinek nem kell szentnek lennie, mindenki követhet el hibákat.. ettől élet az élet..

2011. márc. 26. 13:45
 8/8 anonim válasza:
Igazából semmit.:/ Nekem is van egy ilyen barátnőm 20éves "haverjával" smárolt (amúgy most 13éves) és van egy alakulóban lévő "kapcsolata" 22éves hapival:|| mindenki mondja neki h hülye meg mivan ha megerőszakolja leitatja ilyenek de nem érdekli és ez már így megy kb 1éve. a barátnőimmel igazából már úgymond nem is foglalkozunk vele mert nemérdekli h miket mondunk sem h az anyja..semmi. ezért hogyha vki megdugja majd...az ő baja lesz talán tanul majd belőle..nem lehet vele mit csinálni:S:/
2011. júl. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!