Miért mondja a barátnőm a babájára, hogy rossz?
Már annyira unom,ezt hallgatom már másfél éve.
Amikor azt mondtam neki rossz gyerek nincs csak rosszszülő azota nem áll velem szoba.
Eleinte bántott,de azota nyugodtabb vagyok.
Most már tényleg hisztis szegényke,de anyit sikitozik neki nem csoda.
Amikor pici volt a baba visszakivánta a hasában.
Úgy gondolom hogy a barátnőd elkapkodta ezt a baba dolgot.Ha ti olyan viszonyban voltatok hogy mindent megosztottatok egymással akkor nyugodtan elmondhatod neki a véleményedet.Ha nem akkor inkább ne.Viszont ha elmondod és ezen őő meg
sértődik háát az nem nagy barátság.Az én barátnőm is elmondta a véleményét, hogy esetleg mit csinálok rosszul én nem sértődtem meg max. próbálok a dolgon változtatni hozzátéve azt hogy ha esetleg neki lesz babája akkor hogy csinálja majd?! de nincs gond kinek ez jó kinek az.
Szerintem is elkapkodtA a barátnőd a gyermekvállalást :(
Vannak ilyen állandóan panaszkodós szülők, néha bevinném őket egy gyermekkórházba, ahol beteg gyerkőcök vannak, talán utána jobban megbecsülnék azt a rossz gyereket... Persze vannak átlagosan rossz, átlagnál kevésbé, illetve átlagnál jóval rosszabb gyerekek. Egyrészt nevelés, másrészt veleszületett temperamentum kérdése :)
Egyébként ha nekem ilyen baromságot mondana a barátnőm (nincs rossz gyerek csak rossz szülő) , akkor én sem állnék szóba vele. Bár ilyet csak olyan mond, akinek nincs gyereke vagy max egy gyerkőce van, akinek nyugis az alaptermészete is.
Bocsi de az agyamra ment és azért mondtam. Minden nap hallottam.
Nekem egy 6 éves és egy 13 hónapos babám van.
Az első hasfájós volt és nekem sen volt könnyű. Na igen,azért vált ellenszenvasért mert a babája orditott és a spájzban berekta babakocsistól.A férjem tolta ki onnat amikor mentünk hozzá.9 hetes volt.Bocsi de eddig birtam.
Szerintem beteg és eddig megprobáltam segiteni. Volt olyan is,hogy 3 hónaposan rámbizta egéssz napra.Az is furcsa volt,én nem tennék ilyent.Érdekes a baba meg sem szollalt egéssz nap. Mikor mondtam neki milyen angyal,azt mondta hogy őt utálja és csak vale ilyen.Rengeteg furcsa dolog tőrtént még.Azota is terhes a kővetkezővel és őt sem várja,mert tönkreteszik az életét.
Nem volt ilyenszülés elöt.Ő egy mádám stilus,inkább ő volt a hisztis,pedig tölle örökölte a gyerek.
A sulit sem fejezte be,talán a gyereket hibáztassa.19 évesen szült.
Tök mindegy,az én gyerekeimmel is van gond,de én még soha nem mondtam senkinek,hogy rosszak.A fiam eleven és a lányom akaratos,pont olyan mint én.Attol mág szeretem öket és ök is minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!