Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg ennyire gáz, hogy nem...

Tényleg ennyire gáz, hogy nem festem magam?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.8.-as.Soha nem sminkeltem és nem is sminkelem magam,csak néha,ha van 1-1 gyulladt,piros pattanásom arra rakok suli előtt egy kis korrektort.Az osztályban rajtam kívül MINDENKI kikenve-kifenve jön suliba,alapozó,(pirosító),púder,szempillaspirál,szemceruza a minimum.De a párhuzamos osztályokban sem nagyon látok olyan lányt,akin nincs smink.Nézegetem mások képeit pl facebookon,és mindenki sminkben feszít,na meg nagyban kiteszi a melleit,de ezt hagyjuk.Már többen is beszóltak amiatt,mert nem festem magam.Pl van egy csaj,akinek minden nap vastag fekete körsatír van a szeme körül,megkérdezte mi a véleményem a sminkjéről,mondtam neki hogy szerintem túl sok,nem is látszik a szemed,erre hogy jólvan öregem nem kell kritizálni azt,aki ad magára és kifesti magát...Anyukám olasz,szóval szerintem szép,kreol bőröm van,bőrhibák nélkül,én nem érzem szükségesnek hogy sminkeljem magam,de gáznak,különcnek érzem magam közöttük.Szerintetek?
2011. márc. 20. 21:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

19:12-es:nagyon nincs igazad,egyáltalán nem azért írtam ki,a mi sulinkban speciel semmilyen sminkért nem szólnak,volt olyan,hogy egy csajnak hatalmas lila szemei voltak,az énektanár pedig megdícsérte,hogy milyen szépen festi magát.idióta vagy,csá.

többieknek köszönöm szépen:)

2011. márc. 22. 21:27
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
látod, máris idióta vagyok, mert a kérdésedre nem úgy válaszoltam,ahogy te eltervezted. szóval csak a magad igazát véded. örülök,hogy megerősítetted benne az érzést:)
2011. márc. 22. 21:34
 23/27 anonim ***** válasza:
49%

Nos én elmondom, hogy használok alapozót, szemceruzát és festem a hajam.

Ez nem olyan dolog amit szégyelned kéne, de büksze se legyél rá. Ne várd, hogy itt mindenki megdícsérjen, hogy jaj ügyes vagy. Mindenkinek a magánügye, hogy sminkel vagy nem. Lehet okosan csinálni, és lehet hülyén is.

Ettől nem leszel se kevesebb, se több.

2011. márc. 22. 21:46
 24/27 A kérdező kommentje:
előbbi:ha azt mondod,hogy igen,gáz,hogy nem fested magad,mert manapság mindenkinek kell,stb stb,eszembe se jut,hogy leidiótázzalak,hisz ez a véleményed,de te nem azt írtad le.De mivel kötekedni kezdtél,és olyan stílusban írtál ááá hagyom nem akarom folytatni.
2011. márc. 23. 18:04
 25/27 anonim ***** válasza:
53%
Drága szövegértelmezési problémáid vannak.. én azt írtam, hogy mindenkinek magánügye, hogy sminkhez nyúl vagy sem. Nem kell fényezni magad amiért te nem sminkelsz. Azt se értem, hogy mért szidnak téged ezért. De va negy olyan kis érzésem, hoyg azért írtad ki ezt a kérdést, hogy dícsérgessenek itt. Szerintem az én válaszom teljesen semleges volt.
2011. márc. 23. 18:40
 26/27 anonim ***** válasza:

te csinálod jól.. de tényleg, abszolút! manapság inkább lenézik az olyan lányokat mint az osztálytársaid akik agyon sminkelik magukat, lásd az előző kommenteknél, meg..hát egy csomóan.. általános iskolába amúgy se elfogadható hogy sminkeljék magukat a lányok. az általános iskolába a GYEREKEK járnak, 6-14, vagyis a legalsó és a legfelső GYEREK kategória. temészetesen nyolcadikban mindenki nagynak érzi magát, mert ők a legnagyobban a suliban. gimnázuimban már megengedik a sminket, mivel oda már szinte felnőttek is járnak (17-18 éves korosztály, akik jóval idősebbek). szeintem gimnáziumba is maximum a szempillaspirál+vékony barna (nem folyós fekete) szemceruza bőven elég , de még a sima spirál is. akinek csúnya a bőre az alapozót használjon akinek szép annak nem kell.

legalább te különleges vagy! aki szép annak nem kell semink, aki csúnya, pedig nem lesz szebb 10 kikó sminkkel, de pár dkg sminkkel már igen..

amúgy a mi sulinkba jár egy csak kb. 15 éves ilyen nagyon durván sminkeli magát kb. 11 éves kora óta... majdnem elröhögtem magam amikor megláttam a buszon és mondta a barátnőjének..: ,, nézd má azt a csajt ott fut 11 éevs de hogy ki van kenve pff" és ő is ugyanezt csinálta mellesleg a kislány nem volt kifestve.. szóval te teszed jól!

2011. márc. 24. 16:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ha te természetesen is szép vagy. Ha elkezded sminkelni magad (pl fekete szemceruza), utána nehéz leállni vele:) Én 10 évesen kezdtem festeni magam szemceruzával:D (15 vagyok és nem vagyok ráncos)
2011. márc. 30. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!