Tényleg ennyire gáz, hogy nem festem magam?
Szerintem a smink egy ksi segítség, amiről mindenki maga dönti el, hogy használja-e vagy sem. Nem ez alapján kell megítélni egy embert, mindenkinek lehet véleménye a másikról, de az gáz hogy cikiznek emiatt, de ezt sose vedd fel, csak irigyek rád, hogy smink nélkül is szép vagy.
Egyébként meg, én sminkelek, és imádom, smink és maszkmester leszek ha "nagy leszek" de ez már egy másik történet. ;)
Én most vagyok 24 éves, de nálam a smink csak annyi, hogy korrektor (ha van éppen valami "takargatnivaló" az arcomon), szempillaspirál és szájfény.
Ha bulizni megyek, vagy van valami alkalom, akkor jöhet kis szemhéjtus, szemhéjpúder, néha kis pirosító, de ennyi.
14 éves koromtól is kb. ugyanez volt, szerintem ez nem sok (persze akkor még nem jártam bulizni :) ).
Ne hallgass a sok buta p*csára (már bocsánat), akik azt gondolják, hogy attól lesznek nőiesek, meg ápoltak, hogy magukra kennek egy tonna sminket!
Ha neked így jó, sz*rd le, mások mit gondolnak!
Amúgy ha már nagyon kiidegelnek, odavethetsz valami frappáns választ, amivel "megsemmisítheted" a beszólogatót: például arra, hogy "nem kell kritizálni, aki ad magára és kifesti magát" és azt válaszoltam volna, hogy "aki meg amúgy is szép, annak nem kell kimázolnia az arcát", vagy valami hasonlót.
Sok sikert!
L/24
Előző vagyok, ez még lemaradt :):
"nekem meg nincs szükségem öt kiló vakolatra ahhoz, hogy szép és vonzó legyek"
"majd pár év múlva, ha egy fiú mellett ébredek és reggel rám néz, mosolyogni fog, míg aki melletted ébred, az fog átfutni az agyán a lefolyt szemfestéked és elkenődött alapozód láttán, hogy "hát, este még szépnek tűnt..."".
De még számtalan hasonló érvet kreálhatsz és akkor tuti leszállnak rólad egy idő után.
L/24
Én sem festem magam, legtöbb amit felteszek az szemceruza, de ez észre sem vevődik. A hajamat sosem festettem meg, körmömet nem festem, max átlátszóval, azt is nagy ritkán. Egyetlen hátrányom ebből a dologból, hogy húsz helyett sokszor néznek 16-nak, na de olyankor jókat kacarászok:)
Ja és évek óta van párkapcsolatom. Ezeket a pávaarcúakat meg mindenki elkerüli nagy ívben, max 1-2 hónapos kapcsolataik vannak és átment rajtuk már a fél világ...
hát kinek a pap...
nem baj, hogy fested magad és egyáltalán nem azért írom a következőket, hogy én is kritizáljalak, de könyörgöm, szerintem tudod erre a kérdésedre az egyértelmű választ.
miért lenne gáz, hogy természetes vagy? nem tudod, hogy mindenhol azokat szidják, akik suliba szétkenik az arcukat? DE, nagyon jól tisztában vagy vele
ergo: egy újabb kérdező vagy, aki csak azért ír ki egy kérdést, hogy sokan egyet értsenek vele, igazat adjanak neki. szörnyű vagy, szia: )
Még soha sem festettem ki magam...
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!