Tényleg ennyire gáz, hogy nem festem magam?
Én örülök neked :)
Én egyszer voltam enyhén kisminkelve, az esküvőmön, azóta sem... és lám, én mentem férjhez, nem a páviánsegg- arcú csajok... 23/N
Az a gáz hogy általános iskolában engedik egyáltalán kifesteni a lányokat, ne hallgass senkire neked bőven lesz még időd sminkelni és hajjaj majd eljön az idő mikor tényleg "szükség" lesz rá, most még felesleges, tényleg tönkre teszi a gyönyörű bőrödet, ismerek egy lányt, soha nem láttam csak sminkben és egyszer jött velem szemben smink nélkül, annyira csúnya volt, nem is hittem el hogy ő az.
Ha rosszul érzed magad, gondolj arra hogy te vagy az épeszű, ezek meg tönkre teszik a pofijuk csak azért hogy jobban nézzenek ki, majd megbánják mikor 30 évesen 45-nek néznek ki! Én sem sminkelek nap mint nap, pedig már 29 éves vagyok! Na a facebookos tini képekről inkább nem is mondok semmit:)
Szia!
Én 26 éves vagyok és egyszer voltam kifestve egész életemben, az is a szalagavatómon volt!
És megtaláltam életem párját!
Nem te vagy az egyetlen, bár valószínűleg a kisebbséghez tartozol. 20 éves lányom sose festi magát, a 18 éves is csak különleges alkalmakkor (szalagavató, színház, stb.).
Ne zavarjanak a többiek a legtöbbjük valószínűleg egyszerűen fél kilógni a sorból. 14 évesen a természetes külső sokkal szebb. Vállald magadat, az ízlésedet bátran.
Én is ritkán festem magam,pedig 22 vagyok.A suliban is nagyon ritkán festettem magam,akkor is csak szemceruzával,bár az már a középsuliban volt.Most,hogy dolgozom meg pláne nem érdekel.Párom van,nem kell senki másnak tetszenem,ha elvisz valahová akkor jobban kifestem magam.El sem tudnám képzelni,hogy azért ébredjek egy fél órával hamarabb,hogy sminkeljek és belőjem a hajam!Elég nagy alvós vagyok,így kizárt,hogy 10 perccel is kevesebbet aludjak e miatt!Persze ha nincs valami különleges alkalom!
Ne aggódj,a mai lányok szinte nem normálisak...hogy néznek már ki 13 évesen?Mint egy 30 éves aki egész életében prosti volt.
örülj magadnak. te eléred a max. sebességet, de nekik csak utánégetővel megy.
és ha nem akarod, akkor ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!