Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg ennyire gáz, hogy nem...

Tényleg ennyire gáz, hogy nem festem magam?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.8.-as.Soha nem sminkeltem és nem is sminkelem magam,csak néha,ha van 1-1 gyulladt,piros pattanásom arra rakok suli előtt egy kis korrektort.Az osztályban rajtam kívül MINDENKI kikenve-kifenve jön suliba,alapozó,(pirosító),púder,szempillaspirál,szemceruza a minimum.De a párhuzamos osztályokban sem nagyon látok olyan lányt,akin nincs smink.Nézegetem mások képeit pl facebookon,és mindenki sminkben feszít,na meg nagyban kiteszi a melleit,de ezt hagyjuk.Már többen is beszóltak amiatt,mert nem festem magam.Pl van egy csaj,akinek minden nap vastag fekete körsatír van a szeme körül,megkérdezte mi a véleményem a sminkjéről,mondtam neki hogy szerintem túl sok,nem is látszik a szemed,erre hogy jólvan öregem nem kell kritizálni azt,aki ad magára és kifesti magát...Anyukám olasz,szóval szerintem szép,kreol bőröm van,bőrhibák nélkül,én nem érzem szükségesnek hogy sminkeljem magam,de gáznak,különcnek érzem magam közöttük.Szerintetek?
2011. márc. 20. 21:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
73%
Te csinálod okosan. A smink tönkreteszi a bőrt. 10 év múlva ráncosak,és csúnya bőrűek lesznek. A férfiaknak is jobban tetszik egy smink nélküli nő,mit az,akin egy kiló festék van. A véleményükkel pedig nem kell törődni.
2011. márc. 20. 21:42
 2/27 anonim ***** válasza:
98%
Nem gáz, csak tanuld meg használni a smink cuccokat, meg tudd, hogy nagyjából mi mire való. Igaz, még ráér, de később akadhatnak gubancok a dologból :D Én már csak tudom... 20 éves vagyok, de legtöbb smink cuccról azt se tudom, hova kéne kenni, na és az már elég ciki. Ne kövesd a példámat :D
2011. márc. 20. 21:46
 3/27 anonim ***** válasza:
67%

Én örülök neked :)

Én egyszer voltam enyhén kisminkelve, az esküvőmön, azóta sem... és lám, én mentem férjhez, nem a páviánsegg- arcú csajok... 23/N

2011. márc. 20. 21:50
 4/27 anonim ***** válasza:
52%

Az a gáz hogy általános iskolában engedik egyáltalán kifesteni a lányokat, ne hallgass senkire neked bőven lesz még időd sminkelni és hajjaj majd eljön az idő mikor tényleg "szükség" lesz rá, most még felesleges, tényleg tönkre teszi a gyönyörű bőrödet, ismerek egy lányt, soha nem láttam csak sminkben és egyszer jött velem szemben smink nélkül, annyira csúnya volt, nem is hittem el hogy ő az.

Ha rosszul érzed magad, gondolj arra hogy te vagy az épeszű, ezek meg tönkre teszik a pofijuk csak azért hogy jobban nézzenek ki, majd megbánják mikor 30 évesen 45-nek néznek ki! Én sem sminkelek nap mint nap, pedig már 29 éves vagyok! Na a facebookos tini képekről inkább nem is mondok semmit:)

2011. márc. 20. 22:26
 5/27 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Én 26 éves vagyok és egyszer voltam kifestve egész életemben, az is a szalagavatómon volt!

És megtaláltam életem párját!

2011. márc. 20. 22:30
 6/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem te vagy az egyetlen, bár valószínűleg a kisebbséghez tartozol. 20 éves lányom sose festi magát, a 18 éves is csak különleges alkalmakkor (szalagavató, színház, stb.).

Ne zavarjanak a többiek a legtöbbjük valószínűleg egyszerűen fél kilógni a sorból. 14 évesen a természetes külső sokkal szebb. Vállald magadat, az ízlésedet bátran.

2011. márc. 20. 23:04
 7/27 anonim ***** válasza:
73%

Én is ritkán festem magam,pedig 22 vagyok.A suliban is nagyon ritkán festettem magam,akkor is csak szemceruzával,bár az már a középsuliban volt.Most,hogy dolgozom meg pláne nem érdekel.Párom van,nem kell senki másnak tetszenem,ha elvisz valahová akkor jobban kifestem magam.El sem tudnám képzelni,hogy azért ébredjek egy fél órával hamarabb,hogy sminkeljek és belőjem a hajam!Elég nagy alvós vagyok,így kizárt,hogy 10 perccel is kevesebbet aludjak e miatt!Persze ha nincs valami különleges alkalom!

Ne aggódj,a mai lányok szinte nem normálisak...hogy néznek már ki 13 évesen?Mint egy 30 éves aki egész életében prosti volt.

2011. márc. 21. 05:43
 8/27 anonim ***** válasza:
72%

örülj magadnak. te eléred a max. sebességet, de nekik csak utánégetővel megy.

és ha nem akarod, akkor ne csináld.

2011. márc. 21. 06:31
 9/27 anonim ***** válasza:
37%
Ne foglalkozz másokkal, Te vagy az okos! Különben is nincs szebb, mint a természetes szépség! Aki festi magát, az azért csinálja, mert anélkül ronda! Te viszont maradj természetesen szép! Ha kifestenéd magad, csak a természetes szépséged fednéd el!
2011. márc. 21. 07:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
A 07:07-es vagyok. Kijavítanám egy mondatomat. Nem feltétlenül ronda, aki festi magát, de viszont a túl sok smink, tényleg elcsúfítja. Sok esetben teljesen feleslegesen sminkelik magukat a lányok. Ilyen fiatalon, meg tényleg semmi szükség rá. Kedves Kérdező! Neked megint csak azt tudom mondani, hogy más kedvéért ne sminkeld magad, mert tényleg egy természetes szépség vagy, akit nagy kár lenne sminkkel elcsúfítani!!! Mint ahogy mondtam, a legszebb a természetes szépség!!!
2011. márc. 21. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!