Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ki szeretne közülete...

Kamaszok! Ki szeretne közületek énekes lenni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 17:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én is

csak a szüleimet zavarja ahogy énekelgetek 14L

2011. márc. 20. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

én az is leszek, nem csak szeretnék az lenni :D

14f

2011. márc. 20. 21:20
 13/20 A kérdező kommentje:
sok sikert mindannyiotoknak!:) remélem valóra válik az álmotok :)
2011. márc. 20. 23:20
 14/20 anonim ***** válasza:

Én az szeretnék lenni. :)

Szerintem egész jól haladok, karaoke-versenyen egyszer 1x lettem [elég sok jelentkező volt], ezenkívül pedig rendes énekversenyen is voltam, bár ott nem értem el helyezést, mert angolul énekeltem, pedig magyarul kellett volna, de legalább megdicsértek. A városházán egy ülésen felléptem már, egy esküvőn, és egy kisfiú elsőáldozásán is. Jártam külön énekkarra, amit már abbahagytam, és a sulis énekkarban is bennevagyok, bár ezt utálom. :/

Az alsós énekkari tanárnőm azt mondta, hogy a lányok közül nekem van a legszebb hangom. Oda meg vissza voltam az örömtől, mikor ezt mondta. :D

1-2 éve mondta pár lány az osztályomból, hogy nagyon irigyelik a hangomat.:)

Ja, meg most jut eszembe, hogy apukám munkahelyén a karácsonyi csomagosztáson is megkértek idén, hogy énekeljek.

Zongorázom, de ugye idén kijárom a zeneiskolát, úgyhogy jövőre megyek énektanárhoz, és lehet, hogy középfokú zeneiskolába fogok majd menni 8. után tovább.

14/L

2011. márc. 21. 18:24
 15/20 A kérdező kommentje:
ügyes! :)
2011. márc. 21. 21:53
 16/20 anonim válasza:
100%

Keressetek rá iwiwen a Movie Star Studióra, nekem már küldtek egy körlevelet, hogy aki énekes, modell, filmsztár ... ilyen akar lenni, az írjon nekik 10-22 év között. A nevedet, életkorodat, saját és szülőd

telefonszámát kell elküldeni azt írják, plusz ha még ismerősöd is sztár akar lenni ő is.

Remélem segítettem a jövendőbeli sztároknak :D

(Ha valaki sztárocska lenne kérek egy aláírást és egy V.I.P. jegyet :P)

2011. márc. 27. 21:48
 17/20 A kérdező kommentje:

húú ez jó hasznos lehetett az erre vágyóknak! :O kösziii!

pipa fel :)

2011. márc. 28. 17:32
 18/20 anonim válasza:
100%
Én a nyáron leszek 15.éves!Az iskolában énekeltem már 2x.Nagyon szeretnék énekes lenni!(:A zeneiskolánk igazgatója és az énekkar tanárom is büszke a hangomra(:
2011. márc. 29. 16:30
 19/20 A kérdező kommentje:

akkor minden jót neked =)

élvezd amíg lehet,mert ha énekes leszel,nem fogsz többé itt gubbasztani GYK-n :)

2011. márc. 30. 17:12
 20/20 anonim ***** válasza:

ÉÉÉN! sok sikert mindenkinek remélem összejön nektek is;)

anya azt mondta hogy menjek egyetemre, én meg kiröhögtem szegényt:D:D nekem a zene az élet:)

2011. márc. 30. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!