Kamaszok! Ki szeretne közületek énekes lenni?
én is
csak a szüleimet zavarja ahogy énekelgetek 14L
én az is leszek, nem csak szeretnék az lenni :D
14f
Én az szeretnék lenni. :)
Szerintem egész jól haladok, karaoke-versenyen egyszer 1x lettem [elég sok jelentkező volt], ezenkívül pedig rendes énekversenyen is voltam, bár ott nem értem el helyezést, mert angolul énekeltem, pedig magyarul kellett volna, de legalább megdicsértek. A városházán egy ülésen felléptem már, egy esküvőn, és egy kisfiú elsőáldozásán is. Jártam külön énekkarra, amit már abbahagytam, és a sulis énekkarban is bennevagyok, bár ezt utálom. :/
Az alsós énekkari tanárnőm azt mondta, hogy a lányok közül nekem van a legszebb hangom. Oda meg vissza voltam az örömtől, mikor ezt mondta. :D
1-2 éve mondta pár lány az osztályomból, hogy nagyon irigyelik a hangomat.:)
Ja, meg most jut eszembe, hogy apukám munkahelyén a karácsonyi csomagosztáson is megkértek idén, hogy énekeljek.
Zongorázom, de ugye idén kijárom a zeneiskolát, úgyhogy jövőre megyek énektanárhoz, és lehet, hogy középfokú zeneiskolába fogok majd menni 8. után tovább.
14/L
Keressetek rá iwiwen a Movie Star Studióra, nekem már küldtek egy körlevelet, hogy aki énekes, modell, filmsztár ... ilyen akar lenni, az írjon nekik 10-22 év között. A nevedet, életkorodat, saját és szülőd
telefonszámát kell elküldeni azt írják, plusz ha még ismerősöd is sztár akar lenni ő is.
Remélem segítettem a jövendőbeli sztároknak :D
(Ha valaki sztárocska lenne kérek egy aláírást és egy V.I.P. jegyet :P)
húú ez jó hasznos lehetett az erre vágyóknak! :O kösziii!
pipa fel :)
akkor minden jót neked =)
élvezd amíg lehet,mert ha énekes leszel,nem fogsz többé itt gubbasztani GYK-n :)
ÉÉÉN! sok sikert mindenkinek remélem összejön nektek is;)
anya azt mondta hogy menjek egyetemre, én meg kiröhögtem szegényt:D:D nekem a zene az élet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!