Létezik olyan kamasz akit nem zavar ha az ellenkező nemű úgyszintén kamasz testvére látja meztelenül?
Engem nem zavar. A nővérem 17 éves, őt sem zavarja.
14/F
Nem vagyok szégyellős, öltözködéskor nem szoktam becsukni a szobaajtómat és fürdés közben is beengedem az öcsémet (14) pl. fogat mosni. Egyszer mert csak megjegyzést tenni a melleimre, de elég rendes pofont kapott :)
19L
Sohasem zavart, ha a húgom előtt meztelenül voltam. Őt sem zavarta. Nyáron meg meztelenül aludtunk mindig is, így gyakran láttuk egymást ruhátlanul. Nekünk valahogy ez mindig természetes volt.
25/F
Két nővérem van, 18, 20 évesek, simán mászkálok előttük meztelnül, ők is.
17/f
Nem zavar. Simán leülök pucéran reggelizni. Egy 15 éves öcsém van, nála is ugyan ez a helyzet. Szobafestés miatt egy szobában voltam vele és pucéran aludt takaró nélkül.
18/L
Egy 18 éves nővérem van. Mindig meztelenül napozik és tornázik, szóval nem zavarja, ha látom. Engem sem zavar, ha lát meztelenül.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!