Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és van egy csomó titkom anyuék előtt. Néha cigizek, füveztem is már. Bulikba egy csomó hülyeséget csinálok, van amikor igen kiütöm magam. Suliba is csináltam már olyat, amire nem vagyok büszke. Megértőek, meg tényleg mindent elmondhatok nekik, de ezeket azért mégsem kéne. Van amikor tök szarul érzem magam emiatt, amikor valamelyikükkel tök normálisan elbeszélgetek, és az jut eszembe, hogy nem lenne ilyen jófej, ha mindent tudna rólam, van amikor lelkiismeret furdalásom is van. Mi a véleményetek, szerintetek normális?
2011. márc. 18. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nem normális.Persze legyen a gyereknek magánélete.De azért ekkora hülyeségeket szerintem ne csinálj: D Ha ilyen megértőek,nem érdemlik meg ezt.Ezzel a tudattal pedig élned kell,megérdemled h. így érzel :)

próbálj változni és legyél jó kisfiú ^_^ : p

2011. márc. 18. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:
sokat segítettél:D
2011. márc. 18. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a szülők nevelésétől, és meglátásától is függ. :D
2011. márc. 18. 23:06
 4/6 A kérdező kommentje:
bővebben?
2011. márc. 18. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális, hogy kipróbálsz dolgokat, és alapvetően pont a relative jó nevelésedről tanúskodik, hogy lelkiismeretfurdalásod is van a szüleiddel szemben ezek miatt. És szerintem az is normális, hogy nem mondasz el mindent a szüleidnek ennyi idősen már. Szerintem a leirtak alapján te is tudod nagyon jól, hogy hol lenne a határ, amit már nem kellene túllépned, azaz csak hallgass rá. A tinikor meg amúgysem könnyű, előbb-utóbb kialakul végleg a saját életed, persze jóban leszel a szüleiddel, de azért ez az eltávolodás is normális.

32/nő

2011. márc. 20. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi utolsó:)
2011. márc. 20. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!