Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nagyon zavar,...

Mit tegyek? Nagyon zavar, hogy folyton csúfolnak. :|

Figyelt kérdés

14éves vagyok,és nem a legvékonyabb,de a barátnőim mindig azt mondják,hogy nem vagyok dagadt.Ellenben a fiúk sokszor azzal szekálnak,hogy kövér vagyok.Szerintem a fiúknak van igaza,és próbálnék ellene tenni,de mit?:(

Kérlek segítsetek nagyon rossz ez így :((

2011. márc. 14. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tudom engem is csúfólnak és nekem is ennyi a testsúlyom csak én 176 centi vagyok.
2011. márc. 16. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
előző vagyok tényleg ez normális????????????
2011. márc. 16. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy osztálytársam 80 kiló a te magasságodhoz. Őt már nem csúfolják mert megtette ezt: Egyik szünetben felállt az asztalr és azt mondta: Igen kövér vagyok , egy nagy tehén. És Most fogyni fogok, ahelyett, hogy szekálnátok bátorítani kellene!

Azóta a fiúk kedvesek vele és mindig megjegyzik, ha fogyott egy kicsit. (őszintén, nem ironikusan)

2011. márc. 16. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor ezt vegyem igenek vagy nemnek??????Mondjuk engem nem is csúfolnak annyira!!!

12L

2011. márc. 17. 17:18
 15/17 Nanducy válasza:
Kati te vagy az ?!!!
2011. márc. 17. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
..............:DD
2011. márc. 24. 08:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem nem vagy kövér, a magasságodhoz elfogadható a súlyod.

A többi kommentelő esetleg nem gondolt arra, hogy a lánynak esetleg nehezek a csontjai, vagy egyszerűen csak a testfelépítése nem olyan, mint egy pillecsontú kamasznak, és azért nyom 60 kilót?

Szerintem ez nem sok. Ha elégedetlen vagy a testeddel, sportolj, de a kaját ne tagadd meg magadtól. Maximum annyit tegyél, hogy a csokit, a gyorséttermi kaját és a cukrozott üdítőket kerüld, ezek helyett egyél barna kenyeret, sok zöldséget, édességnek pedig csinálj friss gyümölcsökből gyümisalátát! Diétás tejszínnel isteni finom!!! Ha nem bírod ki csoki nélkül, inkább a diabetikusat válaszd, amit cukorbetegeknek gyártanak, de a fogyókúrázóknak is ajánlják. Kólából pedig lightot igyál. :)

De ne koplalj!!!!!! Ennek komoly következményei lehetnek.

25L

2011. ápr. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!