Mit tegyek? Nagyon zavar, hogy folyton csúfolnak. :|
14éves vagyok,és nem a legvékonyabb,de a barátnőim mindig azt mondják,hogy nem vagyok dagadt.Ellenben a fiúk sokszor azzal szekálnak,hogy kövér vagyok.Szerintem a fiúknak van igaza,és próbálnék ellene tenni,de mit?:(
Kérlek segítsetek nagyon rossz ez így :((
Egy osztálytársam 80 kiló a te magasságodhoz. Őt már nem csúfolják mert megtette ezt: Egyik szünetben felállt az asztalr és azt mondta: Igen kövér vagyok , egy nagy tehén. És Most fogyni fogok, ahelyett, hogy szekálnátok bátorítani kellene!
Azóta a fiúk kedvesek vele és mindig megjegyzik, ha fogyott egy kicsit. (őszintén, nem ironikusan)
Akkor ezt vegyem igenek vagy nemnek??????Mondjuk engem nem is csúfolnak annyira!!!
12L
Kedves Kérdező!
Szerintem nem vagy kövér, a magasságodhoz elfogadható a súlyod.
A többi kommentelő esetleg nem gondolt arra, hogy a lánynak esetleg nehezek a csontjai, vagy egyszerűen csak a testfelépítése nem olyan, mint egy pillecsontú kamasznak, és azért nyom 60 kilót?
Szerintem ez nem sok. Ha elégedetlen vagy a testeddel, sportolj, de a kaját ne tagadd meg magadtól. Maximum annyit tegyél, hogy a csokit, a gyorséttermi kaját és a cukrozott üdítőket kerüld, ezek helyett egyél barna kenyeret, sok zöldséget, édességnek pedig csinálj friss gyümölcsökből gyümisalátát! Diétás tejszínnel isteni finom!!! Ha nem bírod ki csoki nélkül, inkább a diabetikusat válaszd, amit cukorbetegeknek gyártanak, de a fogyókúrázóknak is ajánlják. Kólából pedig lightot igyál. :)
De ne koplalj!!!!!! Ennek komoly következményei lehetnek.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!