Baj az ha semmit se tudok megbeszélni a szülőkkel?
nezd, attol fugg.
mennyire biznak benned a szulok, mennyire beszelnek meg veled ŐK dolgokat, stb.
én azt tartom, hogy minden ket emberen mulik, siman el tudok kepzelni olyan szulot, akivel meg lehet beszelni, es olyat is, akivel nem.
én remélem olyan szulo leszek, akivel meg lehet beszelni, de nem fogom elitelni a gyerekem, ha nem osztja meg velem. (meg emberfuggo, tudod, van, aki konnyen beszel az erzeseirol, van, aki meg nem..)
igazából hogy baj e.. neked kell tudnod, hogy szeretned e veluk megbeszelni (ez nem olyan, hogy "elvarom, hogy tudjak mindent a gyerekem szerelmi eleterol", ilyet nem mondhat egy szulo, mert ez nem olyan "elvarhato" dolog, max annyi, hogy ha lesz valami komoly, akkor illik bemutatni)
elnezest, ha osszevissza fogalmaztam, de azert remelem erted, hogy mit szeretnek kihozni a dologból :D
(egy nemsoká szülő leendő szülő :))
szia
sajnos én semmit sem tudok megbeszélni a szüleimmel 16 éves lány vagyok...nálunk a fiúk,szex...tabu téma!Én nagyon szeretném megbeszélni ezeket a dolgokat a szüleimmel főleg anyukámmal volt rengeteg sikertelen próbálkozásom így mára fel is adtam...a barátnőimmel beszélem meg a legnagyobb problémáimat sőt sajnos azt mondhatom a barátnőm édesanyja többet tud rólam mint a sajátom...jó ha van valaki akinek elmondhatsz mindent de a legjobb az ha a saját szüleiddel oszthatod meg!szerintem próbálkozz minél többet beszélgetni a szüleiddel és remélhetőleg minden rendben lesz..ha szeret biztosan szívesen segít és meg fog érteni:)sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!