Mit kaptatok Nőnapra lányok?
Aputól egy cserép nárciszt, tatától hóvirágot, osztálytársaktól semmit (na jó, egy facebook kiírás:P), évfolyamtársamtól egy szép dalt:), nagybácsitól&unokatesótól egy cserép százszorszépet.
13L
én virágot kaptam apumtól :)
lisdoka : tenger gyümölcsei bonbon??de jó neked ha én ilyet kapnék tombolnék az örömtől.én is imádom :D
A kisfiamtól és apukámtól egy "Boldog Nőnapot Kívánok!" Köszöntést.Na jó,kivételesen apu főzte a reggeli kávét.
A párom?eszébe sem jutott...
egy csokit kaptam az apumtól,az osztálytársaimtól Boldog nonapot! :)
13L
Apukámtól egy tábla milka csokit és egy nagy ölelést kaptam.
Nagybátyámtól és unokatesómtól egy tábla boci csokit és egy kis cserepes virágot kaptam. Sajnos, nem tudom a virág nevét, de gyönyörű szép, sárga színű virág:)
Egyik fiú osztálytársam, akivel haverok vagyunk, mondta, hogy boldog nőnapot és tegnap kivételesen nem szólt be. Lehet, hogy ez volt a nőnapi ajándéka számomra?:) Egyébként szinte nincs olyan nap, hogy ne szólna be nekem, én meg mindig visszaszólok neki és ez így megy rendszeresen, aztán meg csak nevetünk rajta.
Papámtól nem kaptam semmit, lehet, hogy elfelejtette, vagy hétvégén kapunk tőle valamit, ki tudja.
Amit viszont sajnálok, hogy keresztapum nem írt. Ő Pesten él, ritkán jár haza, évente kb. 3x találkozunk. Szülinapra, névnapra szoktunk egymásnak sms-t írni, márha nem éppen akkor jön haza, de nőnapra nem írt semmit:|
Na mindegy, így is nagyon boldog vagyok, keresztapumnak pedig biztos sok dolga volt.
Egyébként, hogy őszinte legyek, jobban örültem volna apukámtól is a virágnak, mint a csokinak, az legalább nem hízlal (épp a fogyókúrával próbálkozok, kisebb-nagyobb sikerrel).
15/L
Utolsó vagyok:
Kifelejtettem, hogy unokatestvéremtől egy kedves SMS-t is kaptam!
Apumtól kaptam egy felsőt amire nagyon rég vágyok :)
Osztálytársaktól egy lány se kapott semmit :D
14l
Nálunk 4-5 fiú minden lányt öleléssel és gázmaszkos puszival köszöntött...Hát igen komoly osztály...
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!