Miért vagyunk leoltva, mert Green Day-t és 30seconds to Mars-t hallgatunk?
Új suliba kerültem, kérdezték egyből, hogy milyen zenét szeretek én meg válaszoltam, hogy Green Day, 30seconds to Mars, régi P!nk. Erre grimaszolva elfordultak tőlem. Az egész iskolában mindenki minimal-t hallgat, rajtam kívül 1 lányt és 1 fiút ismerek, akiknek hasonló az ízlésük, velük szoktam lenni. Ez így jó is lenne, ha nem lennénk mindig lehurrogva, ha énekelünk, gitározunk(művészetes suli). Mivel lehetne visszaszólni?
13L
22:26-os vagyok.
Már megbocsáss, de ha valaki úgy érzi, hogy megvan benne az az életérzés, ami bármelyik stílushoz kell, akkor véleményem szerint illik azt követni, hogy magát adja. A divatgothokról, akik csak az árral úsznak, igenis meg van a véleményem, az emosokról és a discoskö**ögökről nem is beszélve. Engem ne úgy képzelj el mondjuk, hogy tele vagyok piercingekkel meg tetoválásokkal. Nem. Nincs tetoválásom, egy ajak és egy köldökpc-m van, sosem cigiztem/ pipáztam, néha iszom csak, nem vagyok az alkoholért. Valamint az öltözékem sem abból áll, hogy hosszú szoknya fűzővel meg hosszúujjúval télen-nyáron, épp ellenkezőleg. A sötét színek dominálnak, tény, valamint van egy fűzőm is, de csak ritkán hordom. Nem hiszem, hogy ebben mutatkozik meg, ha valaki követ egy stílust.
Zenei ízlésről pedig csak annyit, hogy ha én nem tudom megbarátkozni a pop/house/techno/electro/rap és hasonló sz@r szennyekkel, akkor nem valószínű, hogy azt fogom hallgatni ami épp menő, ami DIVAT. Szerintem ez itt a kulcsszó, pont, hogy nem a divatot követjük, a saját stílusunkat alkotjuk meg. Az érzéseket pedig nem tudod befolyásolni, az vagy aki vagy ;)
'Life isn't about finding yourself. It is about creating yourself!' :)
Ezek ugyanolyan gyenge zenék, mint a minimal meg ilyenek. Pop-rock, egyiket sem szeretem a három közül.
Egyébként ne foglalkozz velük, a tied még mindig jobb valamivel, mint az övék.
bocs hogy OFFolok de talán még nem tűnt fel hogy anyukád is ír ide kérdéseket...
csak szólni akartam, nehogy gond legyen
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!