Szerintetek helyes, hogy 16 éves lányom bezárja a szobája ajtaját mikor a barátját felhozza? Hagynom kellene?
Persze, hiszen erről szól a bizalom! Én 15 évesen ismerkedtem meg a párommal, 1 hónap után már együtt aludhattunk, mégsem feküdtünk le. 16 évesen vesztettem el a szüzességem vele, azóta is együtt vagyunk, és nem voltunk "erkölcstelenek". Kitűnő tanuló voltam, azóta orvostanhallgató, szóval mindent lehet rám mondani, csak azt nem, hogy felelőtlen. Kis magánélet mindenkinek jár, a lányod pedig már nem kislány! Beszélgess vele a szeretkezésről, és a felelős nemi életről, és semmi baj nem lesz!
20/L
Jó, és természetes.
Nekem 17-18-19 de még most 20 évesen is kopogás nélkül "ront be" az anyám, mindenféle ok nélküli indokkal:-S
Úgyhogy itthon nincs nyugtunk, a pároméknál, húg van, szóval sehol nincs zugunk "otthon". Szerencsére egyetemen albérletben lakunk mindketten...
Én otthon már nem szeretek emiatt lenni a párommal, szerintem elég illózióromboló a nyitogatás.
Ha jól nevelted, úgysem történik semmi "rossz". Ha elnevelted, akkor úgy is fog, pláne ha nyitogatsz...
20-L
Szerintem inkább beszélgessetek (miért teszi ezt?), bízzatok egymásban, és ne hagyd! Basszus, az elég nagy gáz, hogy bezárja (vagy okot adtál rá, hogy ezt tegye). :(
Lehet attól fél, hogy csak úgy kényed-kedvedre bemászkálsz (mintegy ellenőrizni), ha ott van a srác is. Ezt beszéld meg vele, csak a legszükségesebb esetben "zavard", és kopogj, mielőtt bemész. Bizalom, könyörgöm! Nekem eszem ágában sem lenne kizárni apát (vagy bárkit), ha ott a pasim, mert minek, viszont elvárom, hogy akkor kopogjon az illető, mielőtt bejön.
8:11-es vagyok.
Ja, ha simán becsukja, az nem gáz. Azt hittem, kulcsra zárja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!