Szerintetek helyes, hogy 16 éves lányom bezárja a szobája ajtaját mikor a barátját felhozza? Hagynom kellene?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 19:57
11/36 anonim válasza:
Meg van mindenkinek a magán élete. Akkor is hagyni kell bezárkózni, amikor egyedül van a szobájában. Lehet, hogy csukva van az ajtó, és nem jön be senki, de mégis egy biztonság érzetet ad, és egy olyan érzést,hogy van egy saját kis zúgod.
13/36 anonim válasza:
14 év fölött már a törvény is engedi a szexet és azt nem nyitott ajtónál fogják csinálni.
15/36 anonim válasza:
Szerintem is hagyd nekik.
Én mondjuk nem szoktam bezárni kulcsra csak kilincsre az ajtót,de tudom hogy senki nem nyit be,mikor itt van a barátnőm :)
16 évesek vagyunk mi is.
16/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Elnézést rosszul írtam, magukra zárják, azaz be"csukják" az ajtót, nem kulcsra. Csak ezen a környéken ezt így fordítva mondják és megszoktam :)
2011. márc. 4. 09:26
17/36 anonim válasza:
Na akkor az olyan mint amit mi szoktunk a barátnőmmel.:)
19/36 anonim válasza:
Te voltál 16 éves?? Emlékszel még ?!?? :)
20/36 anonim válasza:
Igen,az. :)
Az én lányom is 16 éves,és teljesen normális mikor magukra járják az ajtót,egyébként a barátja 19 éves,nem tudom mennyire számít.:) Amikor a lányom a barátjánál van,akkor is magukra zárják az ajtót,gondolom nem csak tv-t néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!