Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá a anyuékat,...

Hogy beszéljem rá a anyuékat, hogy engedjenek el nyaralni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőimmel elszeretnénk menni idén nyaralni egyedül,Olaszországba.Repülővel mennénk,szóval nem kéne napokat a buszon ülni.Már ki is néztük a hotelt,van saját tengerpartja,all inclusive ellátásra mennénk,szóval még kaját sem kell majd vennünk.6-an mennénk és akkor sztem kb. 3 szobát kéne foglalni.De mi anyuékkal,amikor nyaralni megyünk már kb. február körül lefoglaljuk az utat,és sztem már itt is lekéne foglalni.

Csak azt nem tudom,hogy anyunak hogy mondjam el,mert még apa az csak-csak bele menne(őt nem nagyon érdekli,hogy mit csinálok),de anya...

Egyébként az össze barátnőm minden nyáron repülővel megy a szüleivel külföldre,szóval nem most először mennénk...

15/L

2011. márc. 3. 09:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A barátnőidnek belementek már a szülei egyáltalán vagy még csak tervezési fázisban van a dolog náluk is?
2011. márc. 5. 12:08
 22/23 A kérdező kommentje:
Még csak az egyik bnőm szülei egyeztek bele,de csak úgy,hogy minden este beszélnek telefonon.
2011. márc. 5. 12:15
 23/23 anonim ***** válasza:
Őszintén nem tudom ti 15 évesen mit képzeltek magatokról, hogy tietek a világ, de hogy gondoltátok a hotelszobát lefoglalni, meg hasonló dolgokat, 18 év alatt ugyanis nem lehet, önállóan szinte semmit nem tehettek meg. iszonyú nagy felelőtlenség így elengedni valakit, azon kívül, hogy felelőtlen és könnyen befolyásolható mint ahogy az írásodból is látszik, jogilag nem intézhet semmit ha baj van... Ha értelmes az anyukád akármit mondasz nem enged el.
2011. márc. 6. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!