Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá a anyuékat,...

Hogy beszéljem rá a anyuékat, hogy engedjenek el nyaralni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőimmel elszeretnénk menni idén nyaralni egyedül,Olaszországba.Repülővel mennénk,szóval nem kéne napokat a buszon ülni.Már ki is néztük a hotelt,van saját tengerpartja,all inclusive ellátásra mennénk,szóval még kaját sem kell majd vennünk.6-an mennénk és akkor sztem kb. 3 szobát kéne foglalni.De mi anyuékkal,amikor nyaralni megyünk már kb. február körül lefoglaljuk az utat,és sztem már itt is lekéne foglalni.

Csak azt nem tudom,hogy anyunak hogy mondjam el,mert még apa az csak-csak bele menne(őt nem nagyon érdekli,hogy mit csinálok),de anya...

Egyébként az össze barátnőm minden nyáron repülővel megy a szüleivel külföldre,szóval nem most először mennénk...

15/L

2011. márc. 3. 09:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Én biztos, hogy nem engednélek el, még belföldre sem úgy, hogy nincs veletek felnőtt. Őszintén szólva én nem is örültem volna, ha 18 éves korom előtt elengednek a szüleim csak a barátnőimmel akárhova akármennyi időre. Hidd el, nagyon veszélyes.

A csajokkal üljetek össze, és nézzétek meg az Elrabolva (Taken) c. filmet. Tanúságos!

2011. márc. 3. 12:34
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Én elengednélek.

Tudom veszélyes, de ez jó is valahol.

Én sose fosztanám meg a 15 éves gyerekemet egy ilyen úttól,ha meglennének a szükséges anyagi és érettségbeni feltételek.

De annak azért örülnék ha egy srác is menne veletek.

2011. márc. 3. 13:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kezdjétek inkább a Balatonnal.Ott is van csomó jó buli Siófokon,ismerős környezet.Ha anyud látja,hogy megbízható vagy,akkor jövőre talán elenged.:-D
2011. márc. 3. 18:29
 14/23 A kérdező kommentje:
Én felvetettem az ötletet,de a többiek leszavazták,mindenképpen külföldre akarnak menni.
2011. márc. 3. 18:40
 15/23 anonim ***** válasza:
52%
basszus nekem meg nem fordult volna a fejemben hogy 15 évesen a barátnőimmel külföldre menjek... és ha történik vmi baj? felnőttek nélkül 6 kis csitri? bocs a szóhasználatért nem a negatív értelemben értettem... én tuti hogy nem engednélek el titeket, szerintem egy csapat 15 lány (vagy fiú is?) még ne mászkáljon külföldre...
2011. márc. 3. 19:31
 16/23 A kérdező kommentje:

Ha fiúk is jönnének,akkor csak olyan jönne,akikkel jóban vagyunk és/vagy tetszik nekünk :$ .

Bár ha anyunak elmondom,akkor sztem a fiús részt kihagyom,mert nem hiszem,h örülne...

2011. márc. 3. 19:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Azt is számoljátok bele, hogy sok szállás nem ad ki szobát kiskorúnak, felnőtt kísérő nélkül.
2011. márc. 3. 19:50
 18/23 anonim ***** válasza:
Figyi: 15 éves fiú vagyok, idén a barátaimmal( 4 fiú 5 lány) Balatonra egyikünk nyaralójába. Ide simán elengedtek anyáék, meg nem is kerül sokba, a hangulat 1000% hogy jó lesz, de ennél többet ennyi idősen nem is vállalnék be...Főleg lányként...Simán történhet bármi...oké hogy all-inclusive meg minden, de úgyse bírnátok ki hogy ne menjetek ki a városba is...és ott már nincsen porta meg biztonsági emberkék...
2011. márc. 3. 20:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Engem 15 évesen még szilveszterezni sem engedtek el egyedül, szigetre is 18 évesen mehettem először.

Távolról sem vagyok begyöpösödött, vagy hasonlók, de ha lenne (vagy lesz) egy 15 éves lányom, biztos, hogy nem engedném el külföldre a barátnőivel.

Még ha menne veletek szülő, akkor is elgondolkoznék rajta...

L/24

2011. márc. 3. 20:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Engem 15 évesen átengedtek a szomszéd utcába a barátnőmhöz...vagy maximum a szomszéd városba, ami busszal 7 perc volt...nyaralni először az érettségi után mentem, fesztiválra a férjemmel(akkor még csak a pasimmal), külföldre pedig szerintem 22 évesen azt is a férjemmel, most pedig 1,5 hónapra voltunk külföldön, de bevallom még ennyi idősen is nagyon fárasztó, sok mindenre kell figyelni.

Én biztos nem engednélek el, még a Balcsira sem, nagyon fiatal vagy..és nagyon jól teszi anyukád is, ha nem enged el. Egy all inclusive szálloda pedig csillagászati áron van...amúgy az hagyján, hogy nem engednélek el, de vajon fogad-e a szálloda kiskorúakat felnőtt kísérő nélkül? Én ezt sem hinném, mivel nyilván nem fog értetek felelősséget vállalni...

Bocs de ez irreális, amit szeretnél...

25/lány/kismama

2011. márc. 4. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!