Kaptátok már rajta a szüleiteket "azt" csinálni? XD
Engem egyszer elküldtek a szupermarketbe, ami elég messze van, de mivel túl vékony kabátot vettem, visszajöttem, hogy vegyek egy vastagabbat. Amikor meghallottam a hangokat, úgy, ahogy voltam, vékonydzsekisen viharoztam ki a házból. :))
Veletek volt már ilyen kínos sztori?
tegnap 18:44
Igen,képeket.Az én gépem akkor éppen szervizben volt,és anyám pasijának a gépén neteztem. Amikor már ki akartam kapcsolni a gépet akkor ugye mindent bezártam és még megvolt nyitva egy mappa is. Na hát abba voltak a képek. Nem nyitottam meg egyiket sem,de úgy is láttam mindent.Igazából egészen addig nem is gondoltam arra h ők csinálják.Na hát azóta nem engedem h puszit adjon nekem anya.:))
67%-os voltam.:))
még 6 éves voltam.
éppen akkor kaptam le az influenzát és anya mindig azt mondta hogy ha nagyon köhögök egyek mézet vagy cukrot..mivel a mézet csak teába szeretem kimentem egy kis kanál cukorért.Sajnos a szekrény magasan volt és nem értem el.Anyát és apát mindig úgy figyelmeztettem a közeledésemre hogy csoszogtam.Papucsot is elfelejtettem fölvenni.besiettem hozzájuk a nyitott ajtón.Láttam ahogy egymáson voltak.Visszaosontam a papucsomért és csoszogtam vissza a szüleim szobájába.akkor már feküdtek az ágyon és tv-t néztek..
13/L
1804 vagyok.
U.E ez de durva xD xD
A LEGESLEGCIKIBB:
Kb 2.osztályos lehettem.. bújúcskáztam a tesómmal..este!!
gondoltam bebújok anyuék ágya alá..ott úgyse talál meg.
Anya fürdés után :"gyerekek lassan fekvés"
tesóm: "jó anya.csak még játszunk"
anya: "jó ne sokáig apuval megyünk aludni,jóéjt"
Ahan-persze aludni.
Mikor hallom,hogy anya nyög és mozog az ágy..közben apa "kaibálni anyával" halálra ilyedtem azhittem apa bántja anyát.. bekucurodtam az ágy szélére és elkezdtem kopogni..erre anya megijedt és nyügütt egy hatalmasat arra gondoltam,hogy apa "bántotta" :D
Síkitottam egy nagyot tesóm beszalad felcsapja a villanyt apáék kipannak az ágy alól (pucéran) felnyitják az ágyat ott fekszek az ágy alatt tesóm az jtóban ők meg pucéran állnak.
Bőgve kiszaladtam a szobából..tesóm meg állt tovább az ajtóba..
Másnap nem tudták megmagyarázni,hogy mit csináltak.xdd
Uram isten,már mindenki úgy csinál,mintha semmi se történt volna,de szerintem ezt NEM lehet elfelejteni..
Most vagyok 15 éves ás brrrr..tesóm meg fiú és olyan rossz ..
Nekem ez egy örök "trauma" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!