Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kaptátok már rajta a szüleitek...

Kaptátok már rajta a szüleiteket "azt" csinálni? XD

Figyelt kérdés

Engem egyszer elküldtek a szupermarketbe, ami elég messze van, de mivel túl vékony kabátot vettem, visszajöttem, hogy vegyek egy vastagabbat. Amikor meghallottam a hangokat, úgy, ahogy voltam, vékonydzsekisen viharoztam ki a házból. :))

Veletek volt már ilyen kínos sztori?

2011. márc. 1. 11:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Énis... xD Kimentem éjjel a nappaliba, és nyitva volt anyámék hálószoba ajtaja, és látomhogy. izé... :D Nem is tudtam mit csináljak, szóval elfordultam és megkérdeztem, hogy van e itthon tej... máig nemtudom miért... xD
2011. ápr. 21. 13:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem... :$
2011. ápr. 26. 17:25
 13/25 anonim válasza:
100%
jó sztorikXD
2011. ápr. 26. 17:33
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én csak hallani szoktam,de azt szinte minden este.(anya+ a pasija)

Nagyon szar igazából nem is tudom h miért.

De volt egyszer h hallottam őket,kimentem a szobámból és ugye a szobám az ő hálójuk mellett van.Nem néztem oda,de legalább egy kicsit rájuk ijesztettem.;P Utána mentem egyenesen a konyhába és akkor így utánam kiabál anya.: Mit csinálsz? Mondom tejet iszok. Erre: Hozzál nekem is légyszíves..-.-

Aztán volt olyan is h képeket találtam..na az nagyon dúrva volt..

13L

2011. ápr. 26. 17:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
utsi:Képeket?? :O:O
2011. ápr. 26. 18:44
 16/25 anonim válasza:
100%
Én pár éve az ágyukon hemperegtem és ahogy a szekrények felőli részre gurultam megláttam egy használt óvszert...aztán vissazgurultam és úgy tettem mitnha nem is láttam volna...
2011. ápr. 26. 19:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

amikor a régi házunkba laktunk ahol akét szoba egybenyílt és vékonyak voltak a falak mindig hallottam hogy anyám és a pasija azt csinálják, most elköltöztünk és külön szobák vannak, mostanába nem hallom..

de úh akkor iszonyú sz-ar volt..

2011. ápr. 26. 20:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A szüleim és az én szobám között kegy szoba van, de egyszer arra keltem, hogy az ágy nyikorog. Másnap odaálltam apa elé és azt mondtam neki: Apa tudom, hogy nem csak alvásra használjátok az ágyat.

10 éves voltam.

14/L

2011. ápr. 26. 22:18
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Az én anyám olyan hülye, hogy szerinte nem egyértelmű, hogy mire kell neki a lakás, ha elküld egy-két órára otthonról. Mondjuk ez érdekes megoldás, nem nagyon tetszik, mert szeretek délben kelni, ha lehet, és ez meghiúsítja, mert a reggeli szexet csípi... F@szért nem lehet ezt délután, akkor még bele is mennék, de így okozok neki pár kínos percet, általában az utolsó pillanatban lépek le, mielőtt megjön a pasija. Változatos kifogásaim vannak: bent hagytam a bérletemet - bemegyek érte - jaj, bent hagytam a kabátomat is - bemegyek - de még innom kell egy kis vizet is - oké, iszok, de már menjek - hugyoznom kell - megteszem. Anyám meg már rohadt ideges, így nem élvezi. Tervezem, hogy megcsinálom, hogy visszarohanok öt perc múlva, hogy f*snom kell. Nagyon el van szállva magától. És tegyük fel baleset ér. Akkor hogy fog elszámolni a lelkiismeretével, hogy ő kitesz engem a lakásból, hogy szexelhessen? Oldaná meg akkor, amikor természetszerű, hogy nem vagyok itthon, pl. iskolaidőben, vagy edzés alatt. Nem tudom, minek ez a színjáték, de rohadtul idegesítő. Ennél már az is jobb lenne, ha rájuk nyitnék, ahogy az én franciaágyamban nyomják. (hú, ez eddig nem jutott eszembe, be KELL zárnom a szobámat, ha elmegyek itthonról)
2011. ápr. 26. 23:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Jó pár éve, kb. 12-13 éves lehettem. Bent voltam a szobámba este, eszembe jutott valami amit elakartam mondani a szüleimnek, mert magamat ismerve másnapra tuti elfelejtem. Elmentem a szobájuk felé, hallottam a hangjukat, így tudtam, hogy ébren vannak, de mivel a tv elég hangosan szólt a szobájukba nem jöttem rá, hogy milyen hangok. Aztán semmi kopogás nélkül benyitottam...Ők hirtelen leugrottak egymásról. Én is eléggé meglepődtem, de nem az volt a reagálásom, hogy gyors kiléptem volna a szobából, azzal, hogy bocsi, hanem gyorsan elmondtam amit akartam mintha nem történt volna semmi, és utána kimentem, ők meg közbe meztelenül néztek, és hallgattak miközben én dumáltam:D:D:D

Elég gáz volt, de a másnap még jobban...Anyám reggel odajött, hogy ne lepődjek meg azon amit láttam, ez természetes az ő korukba...bla bla bla...és a végén oda tette, hogy legközelebb kopogjak. Na hát akkor szóhoz se jutottam, nem úgy mint az előtte való este...:D:)

21/F

2011. ápr. 27. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!