Kaptátok már rajta a szüleiteket "azt" csinálni? XD
Engem egyszer elküldtek a szupermarketbe, ami elég messze van, de mivel túl vékony kabátot vettem, visszajöttem, hogy vegyek egy vastagabbat. Amikor meghallottam a hangokat, úgy, ahogy voltam, vékonydzsekisen viharoztam ki a házból. :))
Veletek volt már ilyen kínos sztori?
Én csak hallani szoktam,de azt szinte minden este.(anya+ a pasija)
Nagyon szar igazából nem is tudom h miért.
De volt egyszer h hallottam őket,kimentem a szobámból és ugye a szobám az ő hálójuk mellett van.Nem néztem oda,de legalább egy kicsit rájuk ijesztettem.;P Utána mentem egyenesen a konyhába és akkor így utánam kiabál anya.: Mit csinálsz? Mondom tejet iszok. Erre: Hozzál nekem is légyszíves..-.-
Aztán volt olyan is h képeket találtam..na az nagyon dúrva volt..
13L
amikor a régi házunkba laktunk ahol akét szoba egybenyílt és vékonyak voltak a falak mindig hallottam hogy anyám és a pasija azt csinálják, most elköltöztünk és külön szobák vannak, mostanába nem hallom..
de úh akkor iszonyú sz-ar volt..
Nem. A szüleim és az én szobám között kegy szoba van, de egyszer arra keltem, hogy az ágy nyikorog. Másnap odaálltam apa elé és azt mondtam neki: Apa tudom, hogy nem csak alvásra használjátok az ágyat.
10 éves voltam.
14/L
Jó pár éve, kb. 12-13 éves lehettem. Bent voltam a szobámba este, eszembe jutott valami amit elakartam mondani a szüleimnek, mert magamat ismerve másnapra tuti elfelejtem. Elmentem a szobájuk felé, hallottam a hangjukat, így tudtam, hogy ébren vannak, de mivel a tv elég hangosan szólt a szobájukba nem jöttem rá, hogy milyen hangok. Aztán semmi kopogás nélkül benyitottam...Ők hirtelen leugrottak egymásról. Én is eléggé meglepődtem, de nem az volt a reagálásom, hogy gyors kiléptem volna a szobából, azzal, hogy bocsi, hanem gyorsan elmondtam amit akartam mintha nem történt volna semmi, és utána kimentem, ők meg közbe meztelenül néztek, és hallgattak miközben én dumáltam:D:D:D
Elég gáz volt, de a másnap még jobban...Anyám reggel odajött, hogy ne lepődjek meg azon amit láttam, ez természetes az ő korukba...bla bla bla...és a végén oda tette, hogy legközelebb kopogjak. Na hát akkor szóhoz se jutottam, nem úgy mint az előtte való este...:D:)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!