Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért én vagyok most a rossz?

Miért én vagyok most a rossz?

Figyelt kérdés
az van, hogy ma elmentem elbeszélgetésre ezért korábban értem haza. A tesok suleszban anyuék pedig dolgoztak. A nappali az valami marha szarul nézett ki. Összerakodtam. Elkezdtem az ablakokat megpucolni, palacsintát sütni aztán felhivtam anyámat és kérte hogy süssek kenyeret. Amikor hazaérkezet, akkor meg látta, hogy a kenyér nem sikerült. Tök bunko volt. Aztán egész idájig bunkon viselkedett velem. Most miért én vok a rossz?
2011. febr. 28. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért nem anyukádtól kérdezed meg? Nyilván fáradt és kimerült volt, olyankor a szülők is tudnak paraszt mód viselkedni. Kommunikáció gyerek, kommunikáció.
2011. febr. 28. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát.... Mond el nekik,hogy nem tehetsz róla. Megtetél mindent amit tudták,kedves akartál lenni,de ez neked most nem sikerült ,sajnálod... amugy ha fele ilyen jó lennék,anyum elájulna :D szerintem büszke lehet rád!
2011. febr. 28. 17:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy tölem is ez csoda. Nem is gondoltam, hogy egyszer saját magamtól elkezdem az ablakokat pucolni. Elmondta, hogy a munkahelyén gond volt de akkor is miért nem kér bocsánatot??? Mert amikor én butyko vok a testvéreimmel és érzem, hogy nem ő miattuk vok mérges akkor mindig bocsánatot kérek.
2011. febr. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!