Hogy kezdjünk neki a szervezésnek?
3-an vagyunk BFF-ek és az egyik BFF-emnek most lesz a 14. szülinapja :D (2 hónap múlva)
Másik bnőmmel kitaláltuk,hogy csinálunk neki egy meglepi bulit.A pénz megvan rá,szóval az nem számít.A szülei elég maradiak és ők sosem tartanak neki bulit,alig engedik el valahova stb.,ezért nem szeretnénk őket beavatni.De elég sok haverjaink vannak és kiszeretnénk bérelni valami nagyon helyiséget+ a kajaszállítás meg minden...de én nem hiszem,hogy ez menne egy nagykorú nélkül,mert azért gondolom vmit csak alá kell írni,ha kibérelünk egy helyiséget.
De tényleg nagyon meglepi,csak én,a legjobb barátnőm és a 2 legjobb pasi haverunk tudja :D
Mi az a BFF?
Lehet, h nem teljesen értettem, de senkinek se lehet beavatni a szülőjét? A te szüleidnek sem lehet elmondani?
BFF=Best Friend Forever(Legjobb Barátnők mindörökké)
Én anyáéknak azért nem szeretném mondani,mert anyum elég pletykás :$
De a barátnőm szüleiről nem tudok olyan sokat,velük lehet,hogy tudunk beszélni.
Igazából attól függ,hogy milyen helyet akartok kivenni.
Nálunk van például olyan kocsma,ahova csak fiatalok járnak és kb kikérni se kell,mert ismer már mindenki mindenkit..szóval..
De ha egy puccos helyetakartok akkor oda lehet,hogy már kell felnőtt,de szerintem nem biztos,most te kifizeted minek kéne felnőtt korú??
Elöszőr érdemesebb lenne kinézni a helyet és beszélni a tulajjal és csak azután agyalni ilyeneken..
A kaját meg simán kiviszik nem a korod fog számítani..
Amúgy egyikőtöknek sincsenek bátyai vagy nővérei?
Nekem pl 17 éves a bátyám vannak felnőtkorú haverjai szóval simán segítenek nekünk..esetleg ti is találtok ilyet.
Meg amúgy egy vendéglőbe/kocsmába bementek és kerestek 18+ srácokat meghívjátok őket 1-1 sörre aztán simán elintézik nektek..
Amúgy nemértem a szülei miért nem engednének meg egy SZÜLINAPI bulit?? :)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!